AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2016 #1 Skrevet 12. oktober 2016 Hvis man jobber som souss sjef på et hotell er det da vanlig å være permittert i lengre perioder? Har en kompis som jobber ekstremt lite i perioden AUG-NOV, og Jan- april. Er det så dårlige forhold i hotell bransjen at de permitterer? Og hvordan klarer han seg økonomisk i denne perioden? bor i en mellomstor by som er ganske hardt rammet av olje krisen så antar dette kan spille inn... Anonymkode: 65331...82f
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2016 #2 Skrevet 13. oktober 2016 Hvorfor spør du ikke denne kompisen din selv, hvordan arbeidssituasjonen hans er? Anonymkode: b48cd...a4f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå