Gå til innhold

Meal prep :)


Anbefalte innlegg

Gjest jesse james
Skrevet

Hvor mange dager av gangen, lager dere mat for? 

Tenker jeg lager for 2 og 2, så maten holder seg best? Noen tips til oppbevaring? Burde jeg ha fisk/kylling i en beholder, så grønnsaker i en annen for å sa blande de før et måltid? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lager noen ganger for to dager og noen ganger for fire. Gryteretter og slikt med ris lager jeg ofte fire porsjoner av. Blander risen i, og fryser noen porsjoner. fisk/kylling og grønnsaker har jeg i forskjellige porsjoner. Der jeg bare lager to porsjoner så setter jeg det bare i kjøleskapet. Pleier da å spise det etter 1-3 dager uansett.

Anonymkode: 17d3a...649

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...