Gjest jesse james Skrevet 8. oktober 2016 #1 Skrevet 8. oktober 2016 Hvor mange dager av gangen, lager dere mat for? Tenker jeg lager for 2 og 2, så maten holder seg best? Noen tips til oppbevaring? Burde jeg ha fisk/kylling i en beholder, så grønnsaker i en annen for å sa blande de før et måltid?
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2016 #2 Skrevet 8. oktober 2016 Lager noen ganger for to dager og noen ganger for fire. Gryteretter og slikt med ris lager jeg ofte fire porsjoner av. Blander risen i, og fryser noen porsjoner. fisk/kylling og grønnsaker har jeg i forskjellige porsjoner. Der jeg bare lager to porsjoner så setter jeg det bare i kjøleskapet. Pleier da å spise det etter 1-3 dager uansett. Anonymkode: 17d3a...649
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå