Gå til innhold

Viltgryte.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Glad i rein. Men aldri smakt gryte av innmat.

Hjerte, nyrer, lever?  Tilbehør?

Alt det du ramser opp pluss lunger.

sDu har opp det du liker av rotgrønnsaker (helst fra vår del av verden) og annet grønt og så lager du en klassisk gryterett, prøv deg fram ut fra diverse boeuf bourguignon oppskrifter for å få din rett. 

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717166
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, O.G. skrev:

Alt det du ramser opp pluss lunger.

sDu har opp det du liker av rotgrønnsaker (helst fra vår del av verden) og annet grønt og så lager du en klassisk gryterett, prøv deg fram ut fra diverse boeuf bourguignon oppskrifter for å få din rett. 

Ok, men innmat skal behandles på en spesiell måte?

Kjenner at dette frister.  ☺

Takk for bidrag og info.

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717181
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Ok, men innmat skal behandles på en spesiell måte?

Kjenner at dette frister.  ☺

Takk for bidrag og info.

Du må steke det litt til å begynne med, jeg bruker å rulle innmaten i timianblanding før jeg steiker i meierismør.

Endret av O.G.
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717186
Del på andre sider

Akkurat nå, O.G. skrev:

Du må steke det litt til å begynne med, jeg bruker å rulle innmaten i timianblanding før jeg steiker i meierismør.

"Hard"frese kjapt og putre ferdig i gryta som med annet kjøtt, altså?!

Takk skal du ha. 😊

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717195
Del på andre sider

Elg eller rein. Kan bruke både skav og kjøttstrimler, eller sånne biter som for eksempel småstek, gjerne med bein for å få god kraft, men da må det jo stå å putre en stund før det blir klart til å spises :) 

Tilbehør: Aspargesbønner, gulrotstaver, kålrotstaver (eller nepe eller knutekål), sopp - gjerne kantarell, men champignon funker også. En god saus med pepper, einebær og creme fraiche. Hjemmelagd potetmos og rørte tyttebær til :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717217
Del på andre sider

5 minutter siden, minsinn skrev:

Elg eller rein. Kan bruke både skav og kjøttstrimler, eller sånne biter som for eksempel småstek, gjerne med bein for å få god kraft, men da må det jo stå å putre en stund før det blir klart til å spises :) 

Tilbehør: Aspargesbønner, gulrotstaver, kålrotstaver (eller nepe eller knutekål), sopp - gjerne kantarell, men champignon funker også. En god saus med pepper, einebær og creme fraiche. Hjemmelagd potetmos og rørte tyttebær til :) 

Takk. ☺

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717243
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Til viltgryte?

Det grytekjøttet som er tilgjengelig av vilt. 

Av og til er det elg eller rådyr, andre ganger rein eller hjort.

Hare, villsvin, fasan og rype inngår ikke som ingredienser i gryterett kategorien hos meg.

Anonymkode: 2c13a...188

  • Liker 1
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1057441-viltgryte/#findComment-18717509
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...