søndagsengel? Skrevet 19. november 2004 #1 Skrevet 19. november 2004 Har noen en oppskrift til meg? Fant en her i forumet, men det var mandler i den, og jeg vil helst lage uten mandler.
Gjest Anonymous Skrevet 19. november 2004 #2 Skrevet 19. november 2004 Denne kanskje? http://home.no.net/kjellts/munngodt/sacher.html
Gjest Anonymous Skrevet 19. november 2004 #3 Skrevet 19. november 2004 Denne kanskje? http://home.no.net/kjellts/munngodt/sacher.html
Gjest Anonymous Skrevet 19. november 2004 #4 Skrevet 19. november 2004 Denne kanskje? http://home.no.net/kjellts/munngodt/sacher.html
søndagsengel? Skrevet 19. november 2004 Forfatter #5 Skrevet 19. november 2004 Denne kanskje? http://home.no.net/kjellts/munngodt/sacher.html Takk! Den ser både god og enkel ut :-) ! I dag ble det sjokoladekake på "regiavis", men jeg prøver denne neste gang!
Gjest Ethereal Skrevet 19. november 2004 #6 Skrevet 19. november 2004 Prøv å søk på Sachertorte, den kaken du beskriver, er nemlig en berømt kake (men jeg har ikke oppskrift her og nå).
Arkana Skrevet 19. november 2004 #7 Skrevet 19. november 2004 Det var nok sachertorte ja, her er en oppskrift. Sachertorte 225 g sjokolade 150 g smør 115 g sukker 8 egg, delt i plommer og hviter 115 g siktet hvetemel 225 g aprikossyltetøy 1 ss sitronsaft 225 g sjokolade 200 g sukker 2,5 dl kremfløte 1 ts vaniljeessens 1 ss sirup Visp smør og sukker kremet. Visp inn eggeplommene, en og en. Rør inn smeltet, avkjølt sjokolade. Vend inn siktet mel. Stivpisk eggehvitene og vend dem inn. Hell i en smurt og bakepapirkledt 23 cm springform og stek ved 180 grader i 50-55 minutter. La hvile 5 minutter i formen før den hvelves på rist for avkjøling. Varm syltetøy og sitronsaft og sil. Del kakebunnen i to. Glasér toppen og sidene av kaken med syltetøyet og resten brukes mellom bunnene. Bland sjokolade, sukker, fløte, vaniljeessens og sirup i en kjele. La småkoke noen minutter og dekk hele kaken med glasuren.
Kristi Skrevet 19. november 2004 #8 Skrevet 19. november 2004 Fru Mentors sjokoladekake Bunn: Eggedosis: 4 store egg 230 g sukker 0,3 dl lunka vatn Siktes i: 200 g mjøl 2 ts bakepulver 40 g kakao Steikes i 26 cm form, 180 grader i ca 30 min. Fyll: Aprikossyltetøy + sjokoladekrem, evt. raspa mørk sjokolade mellom laga. Krem: 1 dl vatn 400 g melis Vanilje eller romessens Raspa mørk sjokolade Alt dette piskas godt saman. Deretter has 300 g margarin i, rør godt til det vert kremaktig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå