Gå til innhold

Hva? Istedet for mandel..


Anbefalte innlegg

Skrevet

For oss som ikke tåler at det er mandel i grøten,  hva annet kan man bruke som ikke synes så godt? Noen lure tips?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ei hvit bønne, kanskje?

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, Nimorna skrev:

Ei hvit bønne, kanskje?

Det er visst ikke noe bedre. Alt unntatt bønner, nøtter, sjokolade, frukt og bær, mandler (åpenbart), alt med soya, 

Finnes det noe hvitt godteri? Som er ganske syntetisk. Kom til å tenke på at det kanskje finnes hvite jellybeans :):)

Skrevet

Pastaskrue? Skolekritt (godteri)?

Skrevet (endret)
1 minutt siden, Sylte skrev:

Pastaskrue? Skolekritt (godteri)?

Noe pasta hadde gått. Men kanskje litt vanskelig å merke forskjell på det og grøt. Og så er det litt gult?

Endret av Sirkelnitti
Skrevet
2 minutter siden, Sirkelnitti skrev:

Det er visst ikke noe bedre. Alt unntatt bønner, nøtter, sjokolade, frukt og bær, mandler (åpenbart), alt med soya, 

Finnes det noe hvitt godteri? Som er ganske syntetisk. Kom til å tenke på at det kanskje finnes hvite jellybeans :):)

Det kan jo være den smelter pga varmen og fuktigheten også? Klarer ikke bli enig med meg selv om jeg tror det vil fungere eller ei, hehe. 

Hva med en kokosbit, eller regnes det også som nøtt i allergisammenheng?

Gjest Sugemerke
Skrevet

En lego-kloss. Bare ikke sett den i halsen. 

Skrevet
Akkurat nå, Nimorna skrev:

Det kan jo være den smelter pga varmen og fuktigheten også? Klarer ikke bli enig med meg selv om jeg tror det vil fungere eller ei, hehe. 

Hva med en kokosbit, eller regnes det også som nøtt i allergisammenheng?

Nei,  er snakk om riskrem. Og det er kaldt :) 

 

Skrevet

Sukat? Er vel ganske lys i fargen, men kanskje litt liten.

Skrevet

Hva med en bit av en sellerirot eller annen hvit grønnsak?

  • Liker 1
Gjest Psychonaut
Skrevet

Torsketunger har noenlunde lik farge og konsistens. Tåler de fisk?

Skrevet
13 timer siden, Sirkelnitti skrev:

For oss som ikke tåler at det er mandel i grøten,  hva annet kan man bruke som ikke synes så godt? Noen lure tips?

Mamma har brukt hasselnøttkjerner i årevis. Noe mer avslørende, men piff paff.

 

Skrevet
7 timer siden, Minya skrev:

Mamma har brukt hasselnøttkjerner i årevis. Noe mer avslørende, men piff paff.

 

De tåler ikke nøtter eller mandler, bønner e.l.

Skrevet

Ikke bruk skolekritt iallfall! Grøss! Hadde spytta den fort ut om jeg kom til å tygge på dét midt i grøten! :P æsj. 

Ellers: en hvit gelebønne er fint (vil kanskje smelte litt i varm grøt, men i riskrem funker det nok) :) noe som ikke "smaker" men likevel har en annerledes konsistens enn grøten. 

Skrevet

Hva med et hvitt/gjennomsiktig drops? Tåler litt mer enn en hvit jellybean. Det finnes sikkert varianter som er mindre i størrelse, men dette var det eneste jeg kom på akkurat nå:

x2445039.jpg.pagespeed.ic._x7jQuk86X.jpg

Skrevet
20 minutter siden, Antlers skrev:

Hva med et hvitt/gjennomsiktig drops? Tåler litt mer enn en hvit jellybean. Det finnes sikkert varianter som er mindre i størrelse, men dette var det eneste jeg kom på akkurat nå:

x2445039.jpg.pagespeed.ic._x7jQuk86X.jpg

Fytti! :fnise: jeg hadde brekt meg om det hadde kommet mintsmak i riskremen! :P nå er jeg gravid da.. men fremdeles.. æsj! :P 

Skrevet
37 minutter siden, Snurrepurre skrev:

Fytti! :fnise: jeg hadde brekt meg om det hadde kommet mintsmak i riskremen! :P nå er jeg gravid da.. men fremdeles.. æsj! :P 

Det var bare et eksempel på hvit drops. Hvis TS sin familie har mintskrekk, kan de velge drops med søt smak. Tror dog ikke Doc-en rekker å sette så mye smak i kald riskrem om man har den oppi rett før servering - den har uansett et lag som skal suges av før man merker den sterke minten :)

Hvis hele familien spiser forsiktig, kan det også fungere med en gjennomsiktig gelébjørn. Jeg tenkte bare det var lurt med noe som var lettere å oppdage og vanskeligere å knuse/svelge.

Skrevet

Vi har alltid brukt rosin i grøten, siden min mor er allergisk. Var sikkert 12 år før jeg ble opplyst om at "mandel i grøten" var vanlig og ikke "rosin". 

  • Liker 2
Skrevet

En eplebit?

Anonymkode: 91fe9...f82

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...