Gå til innhold

Eggerstatning, prøvd det?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har bestilt eggerstatning, har ikke fått det enda så vet ikke hva den inneholder. Men er det noen som har prøvd det i kaker osv som egentlig skal ha egg i seg? Hvordan blir det :) ? Tenkte å prøve det i muffins først. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker "no-egg" som kjøpes på butikken. Funker i vafler, pannekaker osv. Tror jeg har fått til brownies også. Cupcakes gikk ikke. Man må nok prøve seg frem litt, noen ting er det andre erstatninger som passer bedre til osv. 

Anonymkode: 51759...12a

Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg bruker "no-egg" som kjøpes på butikken. Funker i vafler, pannekaker osv. Tror jeg har fått til brownies også. Cupcakes gikk ikke. Man må nok prøve seg frem litt, noen ting er det andre erstatninger som passer bedre til osv. 

Anonymkode: 51759...12a

Jeg vet ikke hva denne het, bestilte i butikk, men ok :) Hvorfor gikk det ikke i cupcakes? Har du noe som funker i cupcakes? (F.eks bakepulver og eddik?). Synes det virker så synd å måtte kaste masse råvarer fordi erstatningen ikke har fungert.

Står kanskje bakpå hva det passer best til :) Har savnet pannekaker og vafler, så håper jo det passer i det da. Nom nom!

Skrevet
16 timer siden, Aamu skrev:

Jeg vet ikke hva denne het, bestilte i butikk, men ok :) Hvorfor gikk det ikke i cupcakes? Har du noe som funker i cupcakes? (F.eks bakepulver og eddik?). Synes det virker så synd å måtte kaste masse råvarer fordi erstatningen ikke har fungert.

Står kanskje bakpå hva det passer best til :) Har savnet pannekaker og vafler, så håper jo det passer i det da. Nom nom!

Jeg prøvde meg på en oppskrift og det funket ikke med eggerstatning. Jeg tror eggehviten var essensiell for mer enn bare bindemiddel. Har ikke prøvd flere ganger, så kan jo hende jeg feilet litt i oppskriften (ikke se bort fra det). 

For meg funker det veldig bra med "no-egg", men savner jo retter med egg i da - der det bidrar med smaken også. 

Kos deg med vafler :) 

Anonymkode: 51759...12a

Skrevet

Jeg bruker banan istedenfor egg, da kan man kutte ned på sukkeret og. Både i vafler, muffins osv. Spesielt i sjokolade muffins er det godt med banan. De blir bare ikke like luftige, men veldig gode.

Skrevet
24 minutter siden, momo skrev:

Jeg bruker banan istedenfor egg, da kan man kutte ned på sukkeret og. Både i vafler, muffins osv. Spesielt i sjokolade muffins er det godt med banan. De blir bare ikke like luftige, men veldig gode.

Jeg tåler dessverre ikke banan :(

Skrevet
48 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg prøvde meg på en oppskrift og det funket ikke med eggerstatning. Jeg tror eggehviten var essensiell for mer enn bare bindemiddel. Har ikke prøvd flere ganger, så kan jo hende jeg feilet litt i oppskriften (ikke se bort fra det). 

For meg funker det veldig bra med "no-egg", men savner jo retter med egg i da - der det bidrar med smaken også. 

Kos deg med vafler :) 

Anonymkode: 51759...12a

Ok, ja, egg er jo bra til veldig mye :) skal hente den i morra tenker jeg.. så får vi se da.

Skrevet
2 minutter siden, Aamu skrev:

Jeg tåler dessverre ikke banan :(

Jøss, det gjør ikke jeg heller. Er du meg? :laugh:

Anonymkode: 51759...12a

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Jøss, det gjør ikke jeg heller. Er du meg? :laugh:

Anonymkode: 51759...12a

Hehe :P Kanskje det har sammenheng med eggallergi. 

Skrevet

Det er "no egg" jeg har fått, ja! Glutenfri også. Skal prøves i vafler ved første anledning... Du og du, som jeg gleder meg! Vafler med brunost og vafler med bringebærsyltetøy..nomnom

Skrevet

:duskedame: lykke til, og kos deg!! 

Anonymkode: 51759...12a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...