AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #1 Skrevet 27. september 2016 Kan man bruke vann i stedet for melk i den blandingen med egg som man heller over paifyllet?Evt culturamelk. Melka her i huset er ikke brukanes og har et godt stykke til butikken så er ikke bare bare og komme seg til butikken. Anonymkode: 143d7...4fe
AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #2 Skrevet 27. september 2016 Du kan gjøre hva du vil Når jeg lager sånn pose-vaffel, så bruker jeg halvparten vaniljesaus og halvparten fløte istedenfor vann, hvis jeg har haha da blir de faktisk gode! Anonymkode: 58205...c98
AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #3 Skrevet 27. september 2016 Jeg hadde nok heller brukt vann enn cultura, men det vil jo ikke bli like kremete og fyldig. Du har ikke noe annet du kan bruke? Fløte, rømme, creme fraiche, kesam, kremost? Evt. kan du bruke f.eks. litt vann og litt fløte, om du synes fløte blir for fett. Anonymkode: 2e2f8...c66
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå