AnonymBruker Skrevet 26. september 2016 #1 Skrevet 26. september 2016 Har fått skikkelig smaken på gorgonzola. Har til nå kun brukt det på kjeks og knekkebrød med litt honning, men vil gjerne bruke det mer til matlaging. Har du noen gode forslag? Anonymkode: bdf51...250
AnonymBruker Skrevet 26. september 2016 #2 Skrevet 26. september 2016 I bakt potet Anonymkode: 78268...c9c
AnonymBruker Skrevet 26. september 2016 #3 Skrevet 26. september 2016 På pizza (sammen med biff/kjøttdeig, eller på en pizza der flere forskjellige oster spiller hovedrollen), i pastasaus (fløte, gorgonzola, sort pepper, ristede valnøtter eller pinjekjerner), på burger, smeltet over biff eller fylt i lommer inni biffen, i en ostesaus til biff (kok ut pannen med en cognacskvett, ha i creme fraiche, nymalt pepper og gorgonzola), i salatdressing, i paifyll, i ostesuffle (biter/smuldret som et ekstra piff i tillegg til annen ost), som fyll i kyllingfilet/kyllinglår, i dip til snacks/grønnsaker, etc. etc., Og selvsagt på ostefatet. I tillegg til honning er den veldig god sammen med nøtter, pepperkaker, dadler og disse små dyre glassene med "ostemarmelade". Og masse annet godt som jeg ikke kommer på i farta. Bon appétit! Anonymkode: 7f924...948 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2016 #4 Skrevet 26. september 2016 Diskuterer med ham iblant. Anonymkode: e8b28...2f1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå