Gå til innhold

seige, hjemmelagde knekkebrød, kan jeg steke dem lengre?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde hjemmelagede knekkebrød for første gang i dag :bolledeig:

MEN

Til tross for at jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke ble de ikke sprø, bare seige. De har nå avkjølt seg på rist i en time. kan jeg sette dem inn i ovnen igjen og få dem sprø eller blir de bare brent? Jeg stekte dem på 160 grader i 1 time og 10 min, hvor mye mer og hvor mye varme må de isåfall ha? :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Kaffekrus
Skrevet

Det går helt fint å steke dem en stund til ja :) Min oppskrift er 180 grader i 45 min, men jeg steker dem oftest 5-10 min lenger. Om de ikke blir helt sprø da, skrur jeg bare ned varmen (ca. 120 grader), og lar de stå til de er skikkelig tørre :)

Skrevet

Flott det, tok en sjangs på å sette dem inn igjen før noen rakk å svare :) De har nå stått en halvtime og begynner å bli veldig sprø  :bolledeig: Leste også et sted at man kan riste dem :hallo:

Gjest Kaffekrus
Skrevet

Så bra :) Ganske viktig at de blir skikkelig sprø/tørre, hvis ikke risikerer du at de mugner. Håper knekkebrødene smaker, jeg synes i alle fall hjemmebakte knekkebrød er nydelig :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...