Gå til innhold

Får i kål kokt i øl? Har du smakt det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kan tenke meg det blir godt ja. Blir jo brukt i lammeskank, det er nydelig.

Skrevet

:kvalm:

Anonymkode: b5fdf...738

  • Liker 2
Skrevet
34 minutter siden, AnonymBruker skrev:

:kvalm:

Anonymkode: b5fdf...738

Konstruktivt og voksent innlegg. :rolleyes:

Jeg tror fårikål kokt i øl blir kjempegodt! Jeg har ikke smakt det, men fikk servert en annen type kjøttgryte kokt med øl en gang, og det var nydelig. Perfekt varmende, kraftig høstmat! :spise:

Anonymkode: 60521...af8

  • Liker 1
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Konstruktivt og voksent innlegg. :rolleyes:

Jeg tror fårikål kokt i øl blir kjempegodt! Jeg har ikke smakt det, men fikk servert en annen type kjøttgryte kokt med øl en gang, og det var nydelig. Perfekt varmende, kraftig høstmat! :spise:

Anonymkode: 60521...af8

Har smakt det og det var IKKE godt. Bedre med vann

Anonymkode: b5fdf...738

Skrevet
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Konstruktivt og voksent innlegg. :rolleyes:

 

Anonymkode: 60521...af8

Det sier alt!!!  ☺

Skrevet

Nei, men jeg har smakt koteletter marinert i øl. Ikke helt planlagt, siden øl boksen hadde veltet over i fatet de ustekte kotelettene lå, og vi tenkte det gikk bra, Selvom det hadde lugget en stund. Fant senere ut at dette er vanlig å gjøre :P ble ikke så verst heller.

Anonymkode: 08a34...15f

  • Liker 2
Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Nei, men jeg har smakt koteletter marinert i øl. Ikke helt planlagt, siden øl boksen hadde veltet over i fatet de ustekte kotelettene lå, og vi tenkte det gikk bra, Selvom det hadde lugget en stund. Fant senere ut at dette er vanlig å gjøre :P ble ikke så verst heller.

Anonymkode: 08a34...15f

Noe helt annet. ☺

Øl mørner kjøtt..fantastisk på grill. 

Men får-i-øl&kål??

Nei, nei, nei! 

Skrevet

Folk er snare å si nei, nei til noe de ikke har prøvd. 

Øl i mat...da kjøtt er godt. Det gjør noe med smakene. 

Jeg tok vørterøl i fårikålen.  Kjempegodt

Anonymkode: 06d13...3bf

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Folk er snare å si nei, nei til noe de ikke har prøvd. 

Øl i mat...da kjøtt er godt. Det gjør noe med smakene. 

Jeg tok vørterøl i fårikålen.  Kjempegodt

Anonymkode: 06d13...3bf

Ikke dumt å bruke vørterøl i mat, om man er usikker. Sparer fort noen hundrelapper på det. Jeg har sjøl brukt vørterøl i saus - vær oppmerksom på brusinga når du koker opp, bare.

Vanlig pils tror jeg blir i tammeste laget, man må nok gå etter en litt tyngre, søtlig type øl. Men Nøgne Ø sin Imperial Sout tror jeg ikke er nødvendig.

Skrevet

Jeg har aldri prøvd bomba sau med alkoholproblemer, men det høres faktisk godt ut, tror jeg må prøve det i løpet av denne sesongen. :)

Skrevet

Jeg pleier å koke lammeskanker i Guiness og kraft. Veldig godt! For å hamle opp med kokt sau bør øket være kraftig. 

Anonymkode: 35516...b46

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...