Morgan Le Fay Skrevet 19. september 2016 #2 Skrevet 19. september 2016 Du lader opp til sesongen skjønner jeg! Hummer er en delikatesse og bør spises naturell. Så kan du lage suppe på skallet. Med fløte og hvitvin og litt konjakk.
Gjest Catalina Culès Skrevet 19. september 2016 #3 Skrevet 19. september 2016 http://trinesmatblogg.no/2011/02/19/hummersuppe/ http://www.godt.no/#!/oppskrift/3640/hummer-med-urtesmoer-og-hvitloek http://trinesmatblogg.no/2011/12/28/hummer-med-sitronmajones-og-creme-fraichedressing/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå