AnonymBruker Skrevet 17. september 2016 #1 Skrevet 17. september 2016 Hvordan lages skummet melk på meieriene? Blir melken fremdeles separert ved sentrifugering i en separator, som beskrevet i artikkelen i linken? http://mat.no/melk/Leksjoner/Slik-lages-melk Noen fortalte meg at det ikke blir gjort slik nå, og at syre blir brukt til å skille ut fløten fra melken, og at det derfor er en syre i skummetmelken som ikke er bra for helsa. Hva er riktig? Anonymkode: 689dc...cd9
AnonymBruker Skrevet 17. september 2016 #2 Skrevet 17. september 2016 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvordan lages skummet melk på meieriene? Blir melken fremdeles separert ved sentrifugering i en separator, som beskrevet i artikkelen i linken? http://mat.no/melk/Leksjoner/Slik-lages-melk Noen fortalte meg at det ikke blir gjort slik nå, og at syre blir brukt til å skille ut fløten fra melken, og at det derfor er en syre i skummetmelken som ikke er bra for helsa. Hva er riktig? Anonymkode: 689dc...cd9 Uten å ha inngående kunnskap om meieridrift vil jeg si det høres ut som "noen" forveksler med ysting? Anonymkode: e6edb...7a8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå