AnonymBruker Skrevet 14. september 2016 #1 Skrevet 14. september 2016 Tenker å prøve å tørke paprika hjemme. Noen som har prøvd det og har noen råd til hvordan det ikke skal råtne? Hvor lang tid det tar? Hvor hang dere paprikaringene? Må de henge i vinduet (for varmen sin del), eller kan man henge dem i en hylle f.eks.? Anonymkode: f0ac8...f8b
Million Skrevet 14. september 2016 #2 Skrevet 14. september 2016 Hæ? Tørke mat i romtemperatur? I romtemperatur råtner det jo bare. Du må vel bruke ovn og tørke i den på lav temperatur? (50-100)
AnonymBruker Skrevet 14. september 2016 #3 Skrevet 14. september 2016 Et øyeblikk siden, Million skrev: Hæ? Tørke mat i romtemperatur? I romtemperatur råtner det jo bare. Du må vel bruke ovn og tørke i den på lav temperatur? (50-100) Man kan tørke både frukt, grønnsaker og krydderurter i romtemperatur som du kan lese her: http://friluftsnett.net/index.php?lang=no&side=torke-mat-gronnsaker-frukt-sopp Anonymkode: f0ac8...f8b
AnonymBruker Skrevet 14. september 2016 #4 Skrevet 14. september 2016 2 minutter siden, Million skrev: Hæ? Tørke mat i romtemperatur? I romtemperatur råtner det jo bare. Du må vel bruke ovn og tørke i den på lav temperatur? (50-100) Mange velger å tørke i ovn eller tørkemaskin fordi det tar kortest tid og man slipper å forvelle. Anonymkode: f0ac8...f8b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå