Gå til innhold

Noen som har tørket paprikaringer i romtemperatur?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker å prøve å tørke paprika hjemme. Noen som har prøvd det og har noen råd til hvordan det ikke skal råtne? Hvor lang tid det tar? Hvor hang dere paprikaringene? Må de henge i vinduet (for varmen sin del), eller kan man henge dem i en hylle f.eks.?

Anonymkode: f0ac8...f8b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hæ? Tørke mat i romtemperatur? I romtemperatur råtner det jo bare. Du må vel bruke ovn og tørke i den på lav temperatur? (50-100)

Skrevet
Et øyeblikk siden, Million skrev:

Hæ? Tørke mat i romtemperatur? I romtemperatur råtner det jo bare. Du må vel bruke ovn og tørke i den på lav temperatur? (50-100)

Man kan tørke både frukt, grønnsaker og krydderurter i romtemperatur som du kan lese her: http://friluftsnett.net/index.php?lang=no&side=torke-mat-gronnsaker-frukt-sopp

Anonymkode: f0ac8...f8b

Skrevet
2 minutter siden, Million skrev:

Hæ? Tørke mat i romtemperatur? I romtemperatur råtner det jo bare. Du må vel bruke ovn og tørke i den på lav temperatur? (50-100)

Mange velger å tørke i ovn eller tørkemaskin fordi det tar kortest tid og man slipper å forvelle.

Anonymkode: f0ac8...f8b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...