AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #1 Skrevet 11. september 2016 Jeg har et par biffstykker jeg tenkte å steke i ovnen, men jeg har aldri stekt biff i ovn før, så er veldig usikker på steketiden - og dessuten har jeg ikke steketermometer. Stykkene er sylinderformet, kanskje 7 cm brede, og 5 cm høye. Kan noen kloke hoder anslå en tid og temperatur basert på det? Leser også at de bør gis stekeskorpe i panne først. Hvordan løser jeg det når stykkene er surret i bacon? Anonymkode: 60ed5...ed7
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #2 Skrevet 11. september 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg har et par biffstykker jeg tenkte å steke i ovnen, men jeg har aldri stekt biff i ovn før, så er veldig usikker på steketiden - og dessuten har jeg ikke steketermometer. Stykkene er sylinderformet, kanskje 7 cm brede, og 5 cm høye. Kan noen kloke hoder anslå en tid og temperatur basert på det? Leser også at de bør gis stekeskorpe i panne først. Hvordan løser jeg det når stykkene er surret i bacon? Anonymkode: 60ed5...ed7 Var de slik da du kjøpte de? Står det ikke da evt oppskrift på pakken? Hvis du selv har surret på baconet, ville jeg fjernet baconet, stekt biffene i panna, deretter montert på baconet og stekt biffene videre i ovnen Anonymkode: 9848b...7ae
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #3 Skrevet 11. september 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Var de slik da du kjøpte de? Står det ikke da evt oppskrift på pakken? Anonymkode: 9848b...7ae Baconet er surret på fra butikk. Kan jo selvsagt ta det av - hadde bare håpet å slippe det. Anonymkode: 60ed5...ed7
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #4 Skrevet 11. september 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Baconet er surret på fra butikk. Kan jo selvsagt ta det av - hadde bare håpet å slippe det. Anonymkode: 60ed5...ed7 Kan du bruke denne oppskriften? http://www.godt.no/#!/oppskrift/592/biff-med-baconsnurr Da må du skjære biffen i skiver og steke i panna Anonymkode: 9848b...7ae
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #5 Skrevet 11. september 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Baconet er surret på fra butikk. Kan jo selvsagt ta det av - hadde bare håpet å slippe det. Anonymkode: 60ed5...ed7 Er baconet festet med tannstikkere som her? http://www.klikk.no/kvinneguiden/mat/article744625.ece Hvis ikke, bør du gjøre det før du skjærer kjøttstykkene i skiver og steker de Anonymkode: 9848b...7ae
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #6 Skrevet 11. september 2016 Her er også en oppskrift https://matogvinklubbensmak.wordpress.com/2011/11/05/baconsurret-morbradfilet/ Anonymkode: 9848b...7ae
Marimba Skrevet 11. september 2016 #7 Skrevet 11. september 2016 De siste gangene jeg har stekt biff har jeg brukt denne fremgangsmåten:http://www.side3.no/slik-steker-du-perfekt-biff/3005623.html Har vært veldig fornøyd med resultatet, så den anbefales Hvordan det blir med dine biffer med bacon rundt å greier, må du jo bare vurdere selv.. men kanskje du hvertfall får litt stekeinspirasjon. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå