Gå til innhold

Steke biff i ovn - spørsmål


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har et par biffstykker jeg tenkte å steke i ovnen, men jeg har aldri stekt biff i ovn før, så er veldig usikker på steketiden - og dessuten har jeg ikke steketermometer. Stykkene er sylinderformet, kanskje 7 cm brede, og 5 cm høye. Kan noen kloke hoder anslå en tid og temperatur basert på det?

Leser også at de bør gis stekeskorpe i panne først. Hvordan løser jeg det når stykkene er surret i bacon?

Anonymkode: 60ed5...ed7

Videoannonse
Annonse
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Jeg har et par biffstykker jeg tenkte å steke i ovnen, men jeg har aldri stekt biff i ovn før, så er veldig usikker på steketiden - og dessuten har jeg ikke steketermometer. Stykkene er sylinderformet, kanskje 7 cm brede, og 5 cm høye. Kan noen kloke hoder anslå en tid og temperatur basert på det?

Leser også at de bør gis stekeskorpe i panne først. Hvordan løser jeg det når stykkene er surret i bacon?

Anonymkode: 60ed5...ed7

Var de slik da du kjøpte de? Står det ikke da evt oppskrift på pakken?

Hvis du selv har surret på baconet, ville jeg fjernet baconet, stekt biffene i panna, deretter montert på baconet og stekt biffene videre i ovnen

Anonymkode: 9848b...7ae

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Var de slik da du kjøpte de? Står det ikke da evt oppskrift på pakken?

Anonymkode: 9848b...7ae

Baconet er surret på fra butikk. Kan jo selvsagt ta det av - hadde bare håpet å slippe det.

Anonymkode: 60ed5...ed7

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Baconet er surret på fra butikk. Kan jo selvsagt ta det av - hadde bare håpet å slippe det.

Anonymkode: 60ed5...ed7

Kan du bruke denne oppskriften?

http://www.godt.no/#!/oppskrift/592/biff-med-baconsnurr

Da må du skjære biffen i skiver og steke i panna

Anonymkode: 9848b...7ae

Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Baconet er surret på fra butikk. Kan jo selvsagt ta det av - hadde bare håpet å slippe det.

Anonymkode: 60ed5...ed7

Er baconet festet med tannstikkere som her? http://www.klikk.no/kvinneguiden/mat/article744625.ece

Hvis ikke, bør du gjøre det før du skjærer kjøttstykkene i skiver og steker de

Anonymkode: 9848b...7ae

Skrevet

De siste gangene jeg har stekt biff har jeg brukt denne fremgangsmåten:http://www.side3.no/slik-steker-du-perfekt-biff/3005623.html Har vært veldig fornøyd med resultatet, så den anbefales :) 

Hvordan det blir med dine biffer med bacon rundt å greier, må du jo bare vurdere selv.. men kanskje du hvertfall får litt stekeinspirasjon. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...