Gå til innhold

Hva bruker du som tilbehør til ost og kjeks?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ønsker å variere litt når jeg serverer ost og kjeks. Pleier å ha tilbehør som druer, fikensyltetøy/honning og noen ganger oppskjært fiken. Men føler det er så "vanlig" og smakene blir jo ganske lik. 

Fint om du skriver hvilket tilbehør du bruker til x ost :) 

Anonymkode: 6f775...367

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Chevrè med honning og valnøtter.

blåmuggost med selleri.

Chevrè med sprøstekt bacon

 

Skrevet

Litt godt brød. Ulike typer marmelader, gjerne hjemmelagede, og noen med litt mer krydder og chili. Nøtter - ristede eller karamelliserte. Stangselleri, gulrotstenger og kålrabistenger. med hummus eller grønnsaksdipp, eller en god smøreost. Ulike typer honninger. 

Innimellom kjøper jeg ulike typer skinker også. Er jo ikke ren "ostekveld", men som du sier godt med litt ulike smaker. 

  • Liker 1
Skrevet
19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ønsker å variere litt når jeg serverer ost og kjeks. Pleier å ha tilbehør som druer, fikensyltetøy/honning og noen ganger oppskjært fiken. Men føler det er så "vanlig" og smakene blir jo ganske lik. 

Fint om du skriver hvilket tilbehør du bruker til x ost :) 

Anonymkode: 6f775...367

Pære

Redikker

Valnøtter

Oliven

Mango chutney

Aprikos

Melon

Anonymkode: 0830e...8c8

Skrevet
Den 11. september 2016 at 18.15, AnonymBruker skrev:

Ønsker å variere litt når jeg serverer ost og kjeks. Pleier å ha tilbehør som druer, fikensyltetøy/honning og noen ganger oppskjært fiken. Men føler det er så "vanlig" og smakene blir jo ganske lik. 

Fint om du skriver hvilket tilbehør du bruker til x ost :) 

Anonymkode: 6f775...367

Som typisk tilbehør bruker jeg: tomat, oliven, pære, chili, salvie (fersk, og helst blomstene), løkblomster, honning, balsamico (den innkokte, søte typen - husker ikke navn), appelsin eller syltetøy. Nr 1 uten sammenligning av syltetøy er aroniasyltetøy. Bittert, lett Jordsmak, søtt. God kombo til ost.

Jeg personlig spiser ost og tilbehør i hytt og pine. Jeg liker å prøve nye smaker. Druer og ost må jeg innrømme at jeg aldri har forstått poenget med, men om jeg serverer ostefat og det er såpass mange at jeg kan ha mange tilbehør så går jeg gjerne litt bananas i frukt- og bærutvalget. Jordbær, stekt aubergine og agurk er ting jeg har forsøkt med hell. Valnøtter, godt nøttesmør og pistasjenøtter blir heller aldri galt. 

Anonymkode: b0bf4...f27

Skrevet

Klementinbåter, pillede reker, nøtter og ananas syns jeg er godt til. ☺

Skrevet
41 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Klementinbåter, pillede reker, nøtter og ananas syns jeg er godt til. ☺

Reker??????

Skrevet
1 minutt siden, Supersol skrev:

Reker??????

Ja. Noe rart med det?

Skrevet
1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Ja. Noe rart med det?

Ja.....aldri hørt om eller smakt :)

Skrevet
1 minutt siden, Supersol skrev:

Ja.....aldri hørt om eller smakt :)

Og derfor er det rart? Fordi DU ikke har smakt det?

Ok. 

Skrevet
Et øyeblikk siden, Jerry Lee skrev:

Og derfor er det rart? Fordi DU ikke har smakt det?

Ok. 

Ikke bli sint :tristbla:

Skrevet
Et øyeblikk siden, Supersol skrev:

Ikke bli sint :tristbla:

Hehe.

Er da ikke sint. 

Men prøv. Kan hende du liker det du, og. ☺

Skrevet
1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Hehe.

Er da ikke sint. 

Men prøv. Kan hende du liker det du, og. ☺

Tør ikke.....

Skrevet

Dristige jeg prøver meg på er rekeost på tube.

Skrevet

Balsamicosirup og ruccola

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...