AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #1 Skrevet 11. september 2016 Ønsker å variere litt når jeg serverer ost og kjeks. Pleier å ha tilbehør som druer, fikensyltetøy/honning og noen ganger oppskjært fiken. Men føler det er så "vanlig" og smakene blir jo ganske lik. Fint om du skriver hvilket tilbehør du bruker til x ost Anonymkode: 6f775...367
#frøken Skrevet 11. september 2016 #2 Skrevet 11. september 2016 Chevrè med honning og valnøtter. blåmuggost med selleri. Chevrè med sprøstekt bacon
Athene Skrevet 11. september 2016 #4 Skrevet 11. september 2016 Litt godt brød. Ulike typer marmelader, gjerne hjemmelagede, og noen med litt mer krydder og chili. Nøtter - ristede eller karamelliserte. Stangselleri, gulrotstenger og kålrabistenger. med hummus eller grønnsaksdipp, eller en god smøreost. Ulike typer honninger. Innimellom kjøper jeg ulike typer skinker også. Er jo ikke ren "ostekveld", men som du sier godt med litt ulike smaker. 1
AnonymBruker Skrevet 12. september 2016 #5 Skrevet 12. september 2016 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Ønsker å variere litt når jeg serverer ost og kjeks. Pleier å ha tilbehør som druer, fikensyltetøy/honning og noen ganger oppskjært fiken. Men føler det er så "vanlig" og smakene blir jo ganske lik. Fint om du skriver hvilket tilbehør du bruker til x ost Anonymkode: 6f775...367 Pære Redikker Valnøtter Oliven Mango chutney Aprikos Melon Anonymkode: 0830e...8c8
AnonymBruker Skrevet 12. september 2016 #6 Skrevet 12. september 2016 Den 11. september 2016 at 18.15, AnonymBruker skrev: Ønsker å variere litt når jeg serverer ost og kjeks. Pleier å ha tilbehør som druer, fikensyltetøy/honning og noen ganger oppskjært fiken. Men føler det er så "vanlig" og smakene blir jo ganske lik. Fint om du skriver hvilket tilbehør du bruker til x ost Anonymkode: 6f775...367 Som typisk tilbehør bruker jeg: tomat, oliven, pære, chili, salvie (fersk, og helst blomstene), løkblomster, honning, balsamico (den innkokte, søte typen - husker ikke navn), appelsin eller syltetøy. Nr 1 uten sammenligning av syltetøy er aroniasyltetøy. Bittert, lett Jordsmak, søtt. God kombo til ost. Jeg personlig spiser ost og tilbehør i hytt og pine. Jeg liker å prøve nye smaker. Druer og ost må jeg innrømme at jeg aldri har forstått poenget med, men om jeg serverer ostefat og det er såpass mange at jeg kan ha mange tilbehør så går jeg gjerne litt bananas i frukt- og bærutvalget. Jordbær, stekt aubergine og agurk er ting jeg har forsøkt med hell. Valnøtter, godt nøttesmør og pistasjenøtter blir heller aldri galt. Anonymkode: b0bf4...f27
Jerry Lee Skrevet 12. september 2016 #7 Skrevet 12. september 2016 Klementinbåter, pillede reker, nøtter og ananas syns jeg er godt til. ☺
Gjest Supersol Skrevet 12. september 2016 #8 Skrevet 12. september 2016 41 minutter siden, Jerry Lee skrev: Klementinbåter, pillede reker, nøtter og ananas syns jeg er godt til. ☺ Reker??????
Jerry Lee Skrevet 12. september 2016 #9 Skrevet 12. september 2016 1 minutt siden, Supersol skrev: Reker?????? Ja. Noe rart med det?
Gjest Supersol Skrevet 12. september 2016 #10 Skrevet 12. september 2016 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Ja. Noe rart med det? Ja.....aldri hørt om eller smakt
Jerry Lee Skrevet 12. september 2016 #11 Skrevet 12. september 2016 1 minutt siden, Supersol skrev: Ja.....aldri hørt om eller smakt Og derfor er det rart? Fordi DU ikke har smakt det? Ok.
Gjest Supersol Skrevet 12. september 2016 #12 Skrevet 12. september 2016 Et øyeblikk siden, Jerry Lee skrev: Og derfor er det rart? Fordi DU ikke har smakt det? Ok. Ikke bli sint
Jerry Lee Skrevet 12. september 2016 #13 Skrevet 12. september 2016 Et øyeblikk siden, Supersol skrev: Ikke bli sint Hehe. Er da ikke sint. Men prøv. Kan hende du liker det du, og. ☺
Gjest Supersol Skrevet 12. september 2016 #14 Skrevet 12. september 2016 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Hehe. Er da ikke sint. Men prøv. Kan hende du liker det du, og. ☺ Tør ikke.....
Gjest Supersol Skrevet 12. september 2016 #15 Skrevet 12. september 2016 Dristige jeg prøver meg på er rekeost på tube.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå