AnonymBruker Skrevet 10. september 2016 #1 Skrevet 10. september 2016 Har kilosvis med plommer. Prøver å lage syltetøy med div oppskrifter på nettet. Men det blir jo bare alt for flytende, tynn suppe aktig. Har en halv desiliter vann pr kg ca. Og litt sukker. Koker det skikkelig. Hva gjør jeg galt tro? Anonymkode: 6e97c...fbe
Atea Skrevet 11. september 2016 #2 Skrevet 11. september 2016 Ha i gelatinpulver. Men ville droppet å ha i vann uten gelatin.
Brunhilde Skrevet 11. september 2016 #3 Skrevet 11. september 2016 Kjøp Certo eller tilsvarende. Det inneholder tykningsmiddel.
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #4 Skrevet 11. september 2016 Til to kilo bær, ha en kilo sukker, en pose syltepulver og en ts vinsyre. Da blir det litt mindre tynt. Anonymkode: f2b5d...a2c
drikkerbrushverdag Skrevet 11. september 2016 #5 Skrevet 11. september 2016 Pass på at du har i nok sukker. Syltetøy skal ikke kokes hardt, bare småkoke en stund. Pleier å la det småkoke i 30-40 min. Da blir syltetøyet mitt like tykt som det du får i butikken. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå