AnonymBruker Skrevet 10. september 2016 #1 Del Skrevet 10. september 2016 Hei! Det er fjerde gangen jeg lager denne, men lurer på å bytte ut kakaoen i sjokoladekremen med oboy i stedet. Hvordan tror dere det blir? Jeg syns kakaosmaken er litt for dominerende, jeg liker sjokolade men sterk kakaosmak liker jeg ikke så godt. Vil det påvirke kremen eller holdbarheten negativt om jeg heller bruker 2 ss oboy? Takk på forhånd:) http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sarah-bernhardt-i-langpanne-uten-notter-med-ritz-kjeks Anonymkode: 89b8b...e5d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september 2016 #2 Del Skrevet 10. september 2016 O´boy er mye søtere enn kakao, så da bør du kanskje bruke mindre sukker enn det som står i oppskriften. Anonymkode: 9e25f...a96 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september 2016 #3 Del Skrevet 10. september 2016 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: O´boy er mye søtere enn kakao, så da bør du kanskje bruke mindre sukker enn det som står i oppskriften. Anonymkode: 9e25f...a96 Takk for svar, men det er ikke sukker i smørkremen. Tenker du at jeg burde kutte litt ned på melisen da? Jeg liker det søtt, bare så det er sagt, hehe Anonymkode: 89b8b...e5d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september 2016 #4 Del Skrevet 10. september 2016 Melis er jo strengt tatt sukker da. Om du bruker O'boy ville jeg nok kuttet litt ja. Bruker du forresten bakekakao eller originalkakao? Dette kan utgjøre litt forskjell, siden bakekakaoen er kraftigere. Anonymkode: 291b1...b0f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
funginger Skrevet 10. september 2016 #5 Del Skrevet 10. september 2016 Kan du ikke bare bruke mindre kakao? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atea Skrevet 11. september 2016 #6 Del Skrevet 11. september 2016 ville hatt halv ts vaniljesukker. Og kanskje mindre melis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå