Gå til innhold

Oboy i stedet for kakao?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Det er fjerde gangen jeg lager denne, men lurer på å bytte ut kakaoen i sjokoladekremen med oboy i stedet. Hvordan tror dere det blir? Jeg syns kakaosmaken er litt for dominerende, jeg liker sjokolade men sterk kakaosmak liker jeg ikke så godt. Vil det påvirke kremen eller holdbarheten negativt om jeg heller bruker 2 ss oboy? Takk på forhånd:) 

http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sarah-bernhardt-i-langpanne-uten-notter-med-ritz-kjeks

Anonymkode: 89b8b...e5d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

O´boy er mye søtere enn kakao, så da bør du kanskje bruke mindre sukker enn det som står i oppskriften.

 

Anonymkode: 9e25f...a96

Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

O´boy er mye søtere enn kakao, så da bør du kanskje bruke mindre sukker enn det som står i oppskriften.

 

Anonymkode: 9e25f...a96

Takk for svar, men det er ikke sukker i smørkremen. Tenker du at jeg burde kutte litt ned på melisen da? Jeg liker det søtt, bare så det er sagt, hehe

Anonymkode: 89b8b...e5d

Skrevet

Melis er jo strengt tatt sukker da. Om du bruker O'boy ville jeg nok kuttet litt ja. Bruker du forresten bakekakao eller originalkakao? Dette kan utgjøre litt forskjell, siden bakekakaoen er kraftigere.

Anonymkode: 291b1...b0f

Skrevet

Kan du ikke bare bruke mindre kakao?

  • Liker 3
Skrevet

ville hatt halv ts vaniljesukker. Og kanskje mindre melis.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...