AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #1 Skrevet 9. september 2016 Glemte å kjøpe potetmel. Bruker jo det når jeg lager kjøttkaker. Men funker det å lage kjøttboller uten potetmel? Kan evt. vanlig siktet hvetemel brukes? Eller blir smaken "melete" da? Anonymkode: 60787...f09
Marimba Skrevet 9. september 2016 #2 Skrevet 9. september 2016 kan bruke brødsmuler eller egg istedet som bindemiddel
AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #3 Skrevet 9. september 2016 Et øyeblikk siden, Marimba skrev: kan bruke brødsmuler eller egg istedet som bindemiddel Pleier å bruke egg. Men trodde det måtte både egg og potetmel til Anonymkode: 60787...f09
Whoops Skrevet 9. september 2016 #4 Skrevet 9. september 2016 Jeg bruker aldri potetmel i kjøttboller, ikke mel heller. Men jeg bruker gjerne brødsmuler eller litt oppbløtt loff og helt sikkert egg. Tror jeg hadde vært forsiktig med vanlig hvetemel og i alle fall ikke brukt mye. Om du må kan du kanskje la melet svelle litt sammen med væske eller egg slik at melsmaken blir borte.
Gjest Sugemerke Skrevet 9. september 2016 #5 Skrevet 9. september 2016 Jeg bruker ofte egg og havregryn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå