AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #1 Skrevet 9. september 2016 Jeg har litt lyst til å kutte ned på brødforbruket mitt. Det er rett og slett litt ensidig. Spiser brødskiver med pålegg til frokost, lunsj og kveldsmat. Eneste måltid uten er middagen. Men jeg kommer ikke på noen gode, lettvinte erstatninger som frister. Kan spise havregryn ti frokost av og til, så det er jo greit da. Har vurdert å lage noen gode salater til lunsj også. Lurer på om dere har noen andre gode forslag enn salat og havregryn? Anonymkode: b174e...a70
AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #2 Skrevet 9. september 2016 Har du mulighet til å varme mat til lunsj? I så fall er feks suppe eller lapskaus gode og sunne alternativer som du kan lage hjemme og porsjonere i lufttette bokser. Men selv spiser jeg mye salat, men med innslag av egg, ost, frø, tørkede tomater, avokado slik at det metter lenger enn en ren grøntforsalat gjør. Anonymkode: a92cd...001
AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #3 Skrevet 9. september 2016 Spiser knekkebrød og rundstykker istedenfor brød mange ganger Anonymkode: 979ae...f59
AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #4 Skrevet 9. september 2016 grøt cottage cheese med frukt og nøtter eller syltetøy müsli (branflakes, havregryn, hakkede mandler, solsikkefrø, rosiner) med synet melk eller yoghurt knekkebrød pannekaker med cottage cheese og syltetøy fruktsalat med kesam vafler (egg, havregryn, mel, vann/melk/kulturmelk, smør) med brunost eller smør scones med syltetøy eller som de er bagels med smør og gulost honnikorn med melk (for usunne dager!) Anonymkode: 57ab3...863
AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #5 Skrevet 9. september 2016 Til lunsj spiser jeg middagsrester, salat eller omelett. Og til kvelds omelett eller knekkebrød. Anonymkode: 34b75...5f1
Teriyaki Skrevet 9. september 2016 #6 Skrevet 9. september 2016 Havregryn, yoghurt med havregryn og frukt, knekkebrød med diverse pålegg, salat med skinke/kylling, egg og en sjelden gang pasta oppi. Av og til middagsrester som suppe, gryterett etc.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2016 #7 Skrevet 9. september 2016 Havregrøt med blåbær, bananpannekaker, lunsjmuffins- eller brød, yoghurt og musli, supper, middagsrester(særlig om du har tilgang på micro), eggerøre/omelett, wraps med f.eks. salat og en eller annen proteinkilde(egg, laks, kylling, tunfisk, reker osv.)?:) Anonymkode: fdf9f...fc6
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #8 Skrevet 11. september 2016 Jeg har kun knekkebrød tilgjengelig, da brødene mugler før jeg rekker å spise dem. Ikke at jeg spiser så mye av det heller. Spiser kesam med havregryn eller havrefras til frokost, salat/yoghurt + grønnsaker til lunsj, vanlig middag, kveldsmat det samme som frokost egentlig. Så jeg kan ha en pakke knekkebrød i 2mnd. Kan jo få lyst på brød en sjelden gang, og da er det såå godt når en først spiser det. Skjer muligens kun 10 ganger i året da Anonymkode: 6edbc...d6c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå