AnonymBruker Skrevet 7. september 2016 #1 Skrevet 7. september 2016 Tenker på all fisk. F.eks fiskepinner, laks, torsk, kaker osv. Anonymkode: 23070...0d7
bippo Skrevet 7. september 2016 #2 Skrevet 7. september 2016 Jeg syns at søtpotet og brokkolimos er kjempegodt til fisk Gjerne ha litt fetaost oppi stappen også, dødsgodt. Trenger ikke noe saus da.
AnonymBruker Skrevet 7. september 2016 #3 Skrevet 7. september 2016 Akgrksalat og raspet gulrot er veldig godt til laks. Med litt rømme. Anonymkode: b9ae3...c88 1
AnonymBruker Skrevet 7. september 2016 #4 Skrevet 7. september 2016 Benfri fisk (sei, torsk, lyr) rullet i mel stekt i melange med salt og pepper, er kjempegodt sammen med kokt ris, bernaisaus, stekt sopp og løk, og med amerikansk grønnsaksblanding til (oppskåret kokte gulerøtter, mais og erter) Anonymkode: ebb7c...81f
AnonymBruker Skrevet 7. september 2016 #5 Skrevet 7. september 2016 Fiskepinner: Potetmos/pomme frites, remulade og grønnsaker Laks med - Mango og avocado salat med couscous - Poteter, dillsaus og grønnsaker - Poter, asparges og hollandaise - Ovnsbakt med pesto - tagliatelle, saus og erter Torsk med - Gulrotstuing og bacon - Blomkålpure og poteter Fiskekaker (kunne ha levd på fiskekaker ) -I wok med saus etter eget ønske -Kålstuing, poteter og brun saus - Søtpotet og brokkoli - i pitabrød med coleslaw - i grove hamburgerbrød med salat,tomat og mango chutney Anonymkode: 9c8dc...28d 2
Aviale Skrevet 7. september 2016 #6 Skrevet 7. september 2016 Jeg synes sandefjordsmør er godt til bla.a. laks og kveite. Veldig enkel saus å lage selv Til torsk er det veldig godt med stekt bacon og granateplefrø til - høres kanskje litt rart ut, men prøv det! Støtter også forslaget om tagliatelle, saus og erter til laks, gjerne en saus basert på creme fraiche. Jeg bruker også gulrotbiter, purre og brokkoli, og jeg synes det er godt å dele laksen i biter og panere den før steking
skruf Skrevet 7. september 2016 #7 Skrevet 7. september 2016 Agurksalat og råkost er skikkelig godt til stekt laks. Gjerne med litt smeltet smør og en klatt rømme til. Lettsaltet torsk med potetmos og sprøstekt bacon er også veldig godt. Stek laksebiter og tøm over fløte, serveres med pasta. Plukkfisk er digg og lettvindt hvis du har rester av fisk og poteter. Stek poteter og fisk, samt løk eller purreløk i stekepanna, lag en tykk hvitsaus som du tømmer over og blander sammen. Også godt med bacon til (bacon er godt til alt....) Røkt torsk med gulrotstuing, potet og smeltet smør er også veldig godt. 1
Gjest Supersol Skrevet 9. september 2016 #8 Skrevet 9. september 2016 Raspet gulrot, kokte poteter. Fisken kan smørdampes i margarin og litt frisk sitron. Nam!
Gjest Supersol Skrevet 9. september 2016 #9 Skrevet 9. september 2016 Til fiskepinner er det godt med kokte poteter, lettrømme,raspet gulrot og sitronbåt.
Gjest Zeitgeist Skrevet 10. september 2016 #10 Skrevet 10. september 2016 - Stekt hvit fisk (torsk, steinbit, sei osv.) med salat bestående av rød og/eller grønn lollosalat, ristede solsikkekjerner, stekte potetterninger, tomat, avocadoskiver, appelsinfileter, og fetaost. Og med en litt tykk sennepsvinaigrette over. (I stedet for fisk fungerer det også fint med stekt scampi). - Lakselasagne med spinat - Ceviche-tacos - Laksemousse med avokadokrem
applestories Skrevet 10. september 2016 #11 Skrevet 10. september 2016 Blomkål- og brokkoligrateng får jeg ofte bestilling på sammen med laks. Noen skal selvsagt ha poteter sammen med, mens andre foretrekker (hvitløks)baguetter.
AnonymBruker Skrevet 13. september 2016 #12 Skrevet 13. september 2016 Er veldig glad i soyasaus, valnøtter eller mangosalat til laks. Til torsk er rotmos, asparges og chorizosalsa veldig godt. Anonymkode: 709c8...8c6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå