Gå til innhold

økologisk kjøtt rett fra gården


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har oppdaget at det er riktig så mange gårder i området jeg bor i, som med jevne mellomrom selger slakt. Vi har blitt veldig nøye på å spise økologisk, mest fordi jeg svever et sted mellom kjøtteter og veggis (dyrevern og alt det der). Dessuten, redd miljøet!

Men, dette er jo noe jeg bare har hørt foreldre snakke om! Jeg aner ikke hvordan jeg går frem, hvor mye jeg bør bestille, hva jeg bør betale!

Helt lam? Halvt lam? Kommer det ferdig oppstykka, uten bein? Må jeg lære meg å dele opp kjøtt nå?

Jeg skjønner dette er naivt og veldig "ungt", men jeg har ingen til å lære meg slikt, og jeg vil veldig gjerne noe mer enn å gå å plukke kjøtt på kiwi!

Hjelp!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...