Gå til innhold

Frossenpizza i stekepanne?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det mulig å steke en frossenpizza i en stekepanne? Har ikke komfyr der jeg bor og har sykt lyst på pizza. 

Anonymkode: 583aa...b38

Skrevet

trokke det. Du trenger over og undervarme. Stekepannen generer kun undervarme. Den blir ikke stekt annet enn i bunnen

Skrevet

Det går helt fint. Her kalles det latmannspizza! 

Du må ha en stekepanne som er vid nok til pizzaen og velge en pizza med tynn bunn. (Vi har Wool stekepanner, de er rette i kanten og 28 cm i diameter.) Sett platen på helt laveste temperatur, hele tiden og følg med. Pizzaen bør være halvtint før du legger den i stekepanna. Har du lokk til, så kan du bruke det mot slutten. Men følg med så du ikke starter brann! Bon appetitt. 

Anonymkode: 4e34b...f38

  • Liker 1
Skrevet

Går fint om du har lokk, ja.

Anonymkode: c8607...749

Skrevet

Hvis en ikke har lokk kan en legge aluminiumsfolie over

  • Liker 1
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det går helt fint. Her kalles det latmannspizza! 

Du må ha en stekepanne som er vid nok til pizzaen og velge en pizza med tynn bunn. (Vi har Wool stekepanner, de er rette i kanten og 28 cm i diameter.) Sett platen på helt laveste temperatur, hele tiden og følg med. Pizzaen bør være halvtint før du legger den i stekepanna. Har du lokk til, så kan du bruke det mot slutten. Men følg med så du ikke starter brann! Bon appetitt. 

Anonymkode: 4e34b...f38

Hehe, spørs vel litt om jeg tørr dette da om jeg kan ende opp med å starte brann. ;)

 

Anonymkode: 583aa...b38

Skrevet
2 timer siden, Kontormus skrev:

Hvis en ikke har lokk kan en legge aluminiumsfolie over

Det blir jo kokt..

Skrevet
Et øyeblikk siden, Aamu skrev:

Det blir jo kokt..

Nei. Hvis det blir mye damp kan en ha en åpning (det blir det vel uansett hvis en legger det løst oppå). Uten noe vil det ikke bli varmt over, bare under. Har du aldri laget ostesmørbrød på den måten?

  • Liker 2
Skrevet
Et øyeblikk siden, Kontormus skrev:

Nei. Hvis det blir mye damp kan en ha en åpning (det blir det vel uansett hvis en legger det løst oppå). Uten noe vil det ikke bli varmt over, bare under. Har du aldri laget ostesmørbrød på den måten?

Det er jo dampen som koker pizzaen, bortsett fra i bunnen, men du har sikkert rett. Dog ikke noe jeg vil forsøke ;)
Nei, jeg steker ostesmørbrød på begge sider - da blir det best. Skal karamelliseres, vet du. Og det må stekes i smør! 

Skrevet

Troe brødrister funker bedre? 

Anonymkode: 7ad83...563

Gjest Raindrops
Skrevet

Det går helt fint. Etter å ha bodd uten stekeovn i to år har  jeg erfart at det et utrolig hvor langt man kommer med en stekepanne og lokk :P 

Ville ikke anbefalt brødrister til pizza. Det høres grisete ut. 

Skrevet
Den Monday, September 05, 2016 at 16.05, AnonymBruker skrev:

Troe brødrister funker bedre? 

Anonymkode: 7ad83...563

Det må jo bli ufattelig mye gris da?

Gjest Zeitgeist
Skrevet

Brødrister går greit hvis man vil varme opp kald pizza. Legg brødriseren på siden, putt inn pizzaskivene, og la de toastes i noen minutter. Såfremst man ikke har tykk bunn og høyt fyll da. 

Skrevet (endret)

Men har noen erfaring med pizzasteker? Det må da være fiffig?!

Og kanskje noe å vurdere for TS?

Endret av Jerry Lee
Gjest Supersol
Skrevet
Den Monday, September 05, 2016 at 13.27, AnonymBruker skrev:

Er det mulig å steke en frossenpizza i en stekepanne? Har ikke komfyr der jeg bor og har sykt lyst på pizza. 

Anonymkode: 583aa...b38

Det går  ikke. Den blir brent under og halvtint/lite stekt på toppen. Prøvde på det i tenårene en gang.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...