labine Skrevet 5. september 2016 #1 Skrevet 5. september 2016 Noen som har forslag til hva jeg kan bruke 4-5 liter krekling til? Blir det godt som saft? Skal jeg evnt ta det alene eller sammen med den saften jeg skal lage av blåbær/litt stikkelsbær/mest solbær? Har også svartsurbær - er den best alene eller i en blanding med en av de andre? Har også evnt tyttebær jeg kan blande i...
Gjest Zeitgeist Skrevet 5. september 2016 #2 Skrevet 5. september 2016 Lag saft! Det er kjempegodt, og koster skjorta i butikken. Du kan også blande i de andre bærene, men personlig foretrekker jeg ren krøkebærsaft. Av svartsurbær vet jeg ikke, men kanskje du finner noen ideer her: http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/aron_mel.htm Tyttebær kan du fint fryse ned slik de er, og så ta opp etter behov. Ha de frosne bærne i ei skål, strø over sukker, og et voila - smaker veldig godt til salt mat (kjøttkaker, pølser, bacon). Evt. kan du bruke tyttebær til kaker og desserter. F.eks. panna cotta med tyttebærsaus smaker veldig godt og friskt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå