Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har forslag til hva jeg kan bruke 4-5 liter krekling til? Blir det godt som saft? Skal jeg evnt ta det alene eller sammen med den saften jeg skal lage av blåbær/litt stikkelsbær/mest solbær? Har også svartsurbær - er den best alene eller i en blanding med en av de andre? Har også evnt tyttebær jeg kan blande i...

Videoannonse
Annonse
Gjest Zeitgeist
Skrevet

Lag saft! Det er kjempegodt, og koster skjorta i butikken. Du kan også blande i de andre bærene, men personlig foretrekker jeg ren krøkebærsaft. Av svartsurbær vet jeg ikke, men kanskje du finner noen ideer her: http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/aron_mel.htm

Tyttebær kan du fint fryse ned slik de er, og så ta opp etter behov. Ha de frosne bærne i ei skål, strø over sukker, og et voila - smaker veldig godt til salt mat (kjøttkaker, pølser, bacon). Evt. kan du bruke tyttebær til kaker og desserter. F.eks. panna cotta med tyttebærsaus smaker veldig godt og friskt. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...