Jens Skrevet 3. september 2016 #1 Skrevet 3. september 2016 Skal lage beuf bourgingone etter Trines matblogg. Der står det at man skal bruke en Jacobs oksekraft. Jeg har en annen kraft og lurer da på hvor mye kraft man skal bruke?
Aamu Skrevet 3. september 2016 #2 Skrevet 3. september 2016 For en idiotisk oppskrift da Reklame eller? Kan dessverre ikke svare deg på det, men... Butikkene er fortsatt åpne! Løp og sjekk
Gjest Hapi Skrevet 3. september 2016 #3 Skrevet 3. september 2016 Hvor mye kan det være i en sånn boks da, 2.5 dl er vel vanlig?
Gjest Hapi Skrevet 3. september 2016 #4 Skrevet 3. september 2016 Det er denne?http://trinesmatblogg.no/2010/10/23/beef-bourguignon/ "Har du ikke kjøttkraft kan du fint benytte kjøttbuljong eller oksefond. Ha da i den totale væskemengden (kraft + vann = ca 7 dl) og smak til med buljong/fond (følg anvisningen på pakken). Kok forsiktig opp og la kjøttet stå å trekke i ca. 1 time under lokk." Bruk det du har og ha i 7 dl væske totalt, tror ikke det er verre enn det.
Gjest Keikolina Skrevet 3. september 2016 #5 Skrevet 3. september 2016 https://www.matinfo.no/Unil-AS/Oksekraft/07035620000072
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå