DeLorean Skrevet 2. september 2016 #1 Skrevet 2. september 2016 Hei, Kjøpte en stor boks med honning sist jeg var i Sverige og den er utrolig hard. Den mykner liksom ikke. Må da være tilsatt en rekke tilsetningsstoffer. Noen som har noen erfaring med honning?
Fjompen Skrevet 2. september 2016 #2 Skrevet 2. september 2016 Akkurat slik vanlig honning blir av å stå litt? 1
DeLorean Skrevet 2. september 2016 Forfatter #3 Skrevet 2. september 2016 Altså denne honningen er fersk. Nyåpnet igår. Det skal sies at det er import honning og ikke svensk. Kan ikke være naturlig honning dette her? Den er faktisk så hard at jeg må bruke makt for å smøre den ut. På best før datoen står det 2019...
AnonymBruker Skrevet 3. september 2016 #4 Skrevet 3. september 2016 Høres faktisk litt rart ut, ja. Den eneste honningen jeg har hatt problemer med å smøre ut er den som er kjøleskapskald. Anonymkode: 8ce71...971
AnonymBruker Skrevet 3. september 2016 #5 Skrevet 3. september 2016 Spørs jo helt hvilket land den kommer fra. Spørs og hva du kaller romtemperatur. Anonymkode: 51bc1...504
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå