beliiebeer Skrevet 2. september 2016 #1 Skrevet 2. september 2016 Jeg har laget deigen og skulle fritere, men de blir KJEMPEFORT svarte utapå og kun deig inni som ikke er ferdig i det hele tatt.. Hva gjør jeg galt?
AnonymBruker Skrevet 2. september 2016 #2 Skrevet 2. september 2016 Enten er de for store, eller så er det for varmt. Eller begge deler. Jeg ville prøvd å skru ned varmen først, for jeg tipper det er der problemet ligger Anonymkode: 4459b...c79
AnonymBruker Skrevet 2. september 2016 #3 Skrevet 2. september 2016 For høy temperatur. Vær dødsforsiktig så ikke hele gryta tar fyr. Har du lokk i nærhetenntil å kvele en eventuell flamme? Anonymkode: 1dad4...323 2
DeLorean Skrevet 2. september 2016 #4 Skrevet 2. september 2016 Berlinerboller er utrolig godt...og utrolig fett.
Antoinette Skrevet 3. september 2016 #5 Skrevet 3. september 2016 19 timer siden, beliiebeer skrev: Jeg har laget deigen og skulle fritere, men de blir KJEMPEFORT svarte utapå og kun deig inni som ikke er ferdig i det hele tatt.. Hva gjør jeg galt? Det er jo innlysende hva problemet er, fettet er for varmt. Det beste er å kjøpe det som kalles et sukkertermometer eller konditortermometer. Koster en snau hundelapp på Clas Ohlson.
AnonymBruker Skrevet 3. september 2016 #6 Skrevet 3. september 2016 5 minutter siden, Antoinette skrev: Det er jo innlysende hva problemet er, fettet er for varmt. Det beste er å kjøpe det som kalles et sukkertermometer eller konditortermometer. Koster en snau hundelapp på Clas Ohlson. Hvor varmt skal det være? Anonymkode: c33eb...8bf
beliiebeer Skrevet 3. september 2016 Forfatter #7 Skrevet 3. september 2016 16 minutter siden, Antoinette skrev: Det er jo innlysende hva problemet er, fettet er for varmt. Det beste er å kjøpe det som kalles et sukkertermometer eller konditortermometer. Koster en snau hundelapp på Clas Ohlson. Ja, så jeg prøvde på nytt. Mye lavere varme. Det tok god stund før de ble brune på utsiden nå, men fortsatt var de ikke noe stekt inni..
Antoinette Skrevet 3. september 2016 #8 Skrevet 3. september 2016 Har sjekket, 190 °C og omtrent 2 1/2 minutt på hver side. Lager slike til fastelavn og de blir alltid perfekt stekt.
AnonymBruker Skrevet 3. september 2016 #9 Skrevet 3. september 2016 Denne oppskriften ser lovende ut - nærmest perfekt! http://millasmat.com/bakverk/berlinerboller-munker-eller-olykoek-kjaert-bakverk-med-mange-navn Anonymkode: 2380b...3f3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå