Gå til innhold

Pynt kake bryllup (ikke bryllupskaken)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kun vært i et bryllup før, og dette er første gang jeg er spurt om å bake en kake til et bryllup.

Hvordan gjør dere det med pynt? Ordner dere dette på forhånd, eller går dere inn på kjøkkenet litt før kakeservering og ordner det da? Jeg kommer til å bake kaken (usikker på hvilken) kvelden i forveien, men er som sagt veldig usikker på hva jeg bør gjøre med pynt.

Er det noen type pynt man bør styre unna? Som har lett for å falle sammen, gå seg dårlig etc.? Noen tips og triks?

Og til sist: har dere tips til en kake som gjør seg bra på et kakebord? Bruden har ingen ønsker og har heller ingen oversikt over hva som blir bakt.

Anonymkode: 6c2d3...a04

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jg hadde bakt "verdens beste". Den liker de fleste og den ser innbydende ut.

Kan gjøres klar kvelden før 😊

Skrevet

Lag kakepynt på forhånd av fondant, fondant tørker og kan legges i en kakeboks og legges på kaken rett før servering. Men, de fleste kaker kan pyntes på forhånd og fraktes i en kaketine. Bruk laktosefri fløte dersom det er kremkake, da kan den lages dagen i forveien uten at kremen blir sur eller får bismak. Laktosefri fløte smaker helt likt som vanlig fløte og koster det samme.

Skrevet

Jeg hadde pynten for seg og gikk inn på kjøkkenet og pyntet kaken litt før den skulle spises.

 

Laget denne: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/kladdkake-med-sjokoladefudgeglasur

Pyntet den med små maregnstopper jeg hadde laget (i fargen bruden ønsket-lilla som buketten hennes) og friske hvite roser.

Kaken er knallgod. Og det var den eneste på kakebordet som ble spist opp ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...