AnonymBruker Skrevet 27. august 2016 #1 Skrevet 27. august 2016 Ikke akkurat sursild nei... Er det normalt at fisk (sei, torsk osv) som selges i ferskvaredisker i butikker, er fisket opp fra sjøen 1 hel uke før den selges, og butikkene selger den som fersk fisk? Hvor mange dager mener dere er grensen for at fisken kan kalles fersk? Anonymkode: 246ad...f6f
Kittykat Skrevet 27. august 2016 #2 Skrevet 27. august 2016 Fersk fisk er for meg at fisken selges 1-2 dager etter fangst. Etter det er den ikke særlig fersk lenger.... 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå