AnonymBruker Skrevet 26. august 2016 #1 Del Skrevet 26. august 2016 http://trinesmatblogg.no/2010/11/15/sissels-grovbr%C3%B8d/ Hvordan går det å bake brød om man ikke har form? Må jeg ha brødformer eller kan jeg forme deigene til "brødformer" og bare legge dem på et stekebrett med papir på? Vil ikke deigen renne utover? Anonymkode: 07986...b19 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 26. august 2016 #2 Del Skrevet 26. august 2016 Har ikke bakt brød uten brødform selv, men moren min bruker aldri brødform. Hun får 4 brød på et stekebrett. Legger de tett i tett også smelter hun smør som hun pensler sidene på brødene med sånn at de ikke skal steke seg helt fast i hverandre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2016 #3 Del Skrevet 26. august 2016 Kan du eventuelt lage et rundt brød i en rundt form eller gryte? Anonymkode: eb395...ec1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2016 #4 Del Skrevet 26. august 2016 Det er ingenting i veien med å bake frittstående brød. Du kan bake både rundbrød, "vanlige" brød, flettebrød, brytebrød etc... Pass på at deigen er fast og ikke for løs, da vil brødene sige ut og bli flate. Eltefritt brød er ingen suksess uten former. Flere brød tett i tett i langpanna har jeg aldri likt, de blir som oftes kleimete, ihvertfall for folk som liker skorper på brødet. Anonymkode: 5bcc4...201 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå