JussyWindy Skrevet 23. august 2016 #1 Skrevet 23. august 2016 Hei! Ikke sant polarbrød er det samme som lefse? 2
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #6 Skrevet 23. august 2016 Nei, det ligner ikke en gang. Hverken på smak eller utseende. Anonymkode: e88fc...2d9 4
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #7 Skrevet 23. august 2016 Det er langt fra lefse. Søk på oppskrifter så vil du raskt se at det er stor forskjell på polarbrød og lefser. Anonymkode: 1ddc3...980
JussyWindy Skrevet 23. august 2016 Forfatter #8 Skrevet 23. august 2016 Men https://no.m.wikipedia.org/wiki/Lefse sier at polarbrød er laget av mel og da er det vel bare altså en tørr, og muligens litt tykk, lefse. Keiserens nye klær, og alt det der. Eller?
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #9 Skrevet 23. august 2016 Overhode ikke. Anonymkode: 9837a...284
anniewal Skrevet 23. august 2016 #10 Skrevet 23. august 2016 2 minutter siden, JussyWindy skrev: Men https://no.m.wikipedia.org/wiki/Lefse sier at polarbrød er laget av mel og da er det vel bare altså en tørr, og muligens litt tykk, lefse. Keiserens nye klær, og alt det der. Eller? Med den logikken er boller, rundstykker og flatbrød også lefser. Polarbrød inneholder gjær og stekes i ovn. Lefser inneholder ikke gjær (ikke de jeg baker hvertfall), og stekes tradisjonelt sett på takke. 7
JussyWindy Skrevet 23. august 2016 Forfatter #11 Skrevet 23. august 2016 5 minutter siden, anniewal skrev: Med den logikken er boller, rundstykker og flatbrød også lefser. Polarbrød inneholder gjær og stekes i ovn. Lefser inneholder ikke gjær (ikke de jeg baker hvertfall), og stekes tradisjonelt sett på takke. Godt poeng! Men noen ganger synes jeg det er vanskelig å smake forskjell på boller og rundstykker. Så er det ikke vanskelig å skille klart mellom bakervarer? Finner noen offentlig forskrift eller annen offisiell kilde til sannhet på dette?
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #12 Skrevet 23. august 2016 1 time siden, JussyWindy skrev: Godt poeng! Men noen ganger synes jeg det er vanskelig å smake forskjell på boller og rundstykker. Så er det ikke vanskelig å skille klart mellom bakervarer? Finner noen offentlig forskrift eller annen offisiell kilde til sannhet på dette? Det er jo ofte forskjellig i ingredienser Anonymkode: ad0bc...9ef
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #13 Skrevet 23. august 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Det er jo ofte forskjellig i ingredienser Anonymkode: ad0bc...9ef Forskjellige ingredienser* Anonymkode: ad0bc...9ef 1
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #14 Skrevet 23. august 2016 Bruker semulagryn når jeg lager lefse, og de stekes på takke. Anonymkode: 1ddc3...980 1
Leo Skrevet 23. august 2016 #15 Skrevet 23. august 2016 Lefser kan være så mangt, men det jeg forbinder med lefser har poteter som hovedingrediens, kjevles tynt ut og stekes på takke. Ligner med andre ord overhodet ikke på polarbrød. 1
applestories Skrevet 23. august 2016 #16 Skrevet 23. august 2016 2 timer siden, JussyWindy skrev: Godt poeng! Men noen ganger synes jeg det er vanskelig å smake forskjell på boller og rundstykker. Så er det ikke vanskelig å skille klart mellom bakervarer? Finner noen offentlig forskrift eller annen offisiell kilde til sannhet på dette? Det kommer jo an på hva man putter i dem. Jeg har sukker, smør og kardemomme i boller. Det har jeg ikke i rundstykker. Kan ikke helt se at noen kunne tatt feil av de to på den måten jeg er vant til å få dem servert... 2
Djungelvrål Skrevet 23. august 2016 #17 Skrevet 23. august 2016 De er omtrent like fulle av sukker men det er jo to helt forskjellige typer bakverk. 1
Mrs.Fox Skrevet 24. august 2016 #18 Skrevet 24. august 2016 21 timer siden, DreamOn skrev: De er omtrent like fulle av sukker men det er jo to helt forskjellige typer bakverk. Sukker i lefse har jeg aldri hørt om.....
Rumle Skrevet 24. august 2016 #20 Skrevet 24. august 2016 (endret) 13 minutter siden, Mrs.Fox skrev: Sukker i lefse har jeg aldri hørt om..... Aldri? Det du må du prøve! Smør og sukker er best, av og til er det godt med kanel også, eller kanskje brunost. Men, det aller, aller beste er rømmekling med smørkrem http://gardsjul.blogspot.no/2010/09/kling.html Endret 24. august 2016 av Rumle
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå