AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #1 Skrevet 23. august 2016 Jeg tenkte å bake bagels, men har bare tørrgjær for søt deig i huset. Kan jeg bruke denne eller setter det en søtsmak på bagelsene?? Anonymkode: c56e9...db9
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #2 Skrevet 23. august 2016 Du kan bruke den, men deigen vil nok ikke heve like effektivt, så du kan forlenge hevetiden noe. Gjær til søt bakst smaker ikke søtt, men er tilpasset baking med mye sukker. Anonymkode: f7fc7...348
AnonymBruker Skrevet 23. august 2016 #3 Skrevet 23. august 2016 Aha! Jeg forstår. Men ser det er honning i oppskriften, så da vil vel den katalysere hevingen en del. Anonymkode: c56e9...db9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå