AnonymBruker Skrevet 22. august 2016 #1 Del Skrevet 22. august 2016 Spritbrenner til stormkjøkken: Hva gjør man med den spriten som er igjen i brenneren, når maten er ferdig? Jeg regner med den ikke kan helles ut, og jeg vet at den ikke skal stå å dampe vekk pga brannfare. Men er det greit å la den være i brenneren og skru på lokket? Eller hva gjør man? Anonymkode: 2c4e7...30a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. august 2016 #2 Del Skrevet 24. august 2016 Ta litt vann i kjelen og bruk den siste spritresten til å lage litt varm drikke. Du kan også la den være i brenneren og skru på lokket, men det blir ikke alltid helt tett, så faren for lekkasje er stor. Det er da bedre å brenne den opp. Suppe med rødspritsmak er ikke godt. Anonymkode: a95fc...d2d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2016 #3 Del Skrevet 26. august 2016 Takk for svar Anonymkode: 2c4e7...30a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skywalker Skrevet 31. august 2016 #4 Del Skrevet 31. august 2016 Med litt erfaring lærer du å beregne omtrent hvor mye du bruker på det du skal lage. Dersom jeg har en skvett igjen heller jeg det bare tilbake på flaska, men passer på at brenneren er helt slukket og kald først. Det sparer øyenbryn og sånt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå