AnonymBruker Skrevet 20. august 2016 #1 Skrevet 20. august 2016 Fløtedampet blåskjell for første gang i kveld og må si, i all beskjedenhet, at de ble nydelige! Som den idioten jeg er, lurer jeg nå på om skjellene(skallene) kan brukes til å koke kraft nå, på lik linje med hummer/reker/kreps? Anonymkode: 7e8d4...595
Saphyria Skrevet 20. august 2016 #2 Skrevet 20. august 2016 https://www.google.no/search?q=lag+kraft+av+bl%C3%A5skjell&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=qaW4V5XdKuTk8Ae5g5OIBg
AnonymBruker Skrevet 20. august 2016 #3 Skrevet 20. august 2016 Takk for svar, men dette er snakk om ferske blåskjell... Jeg snakker kun om skallene, altså "kjøttet" er spist Anonymkode: 7e8d4...595
AnonymBruker Skrevet 20. august 2016 #4 Skrevet 20. august 2016 Nei, de tomme blåskjellskallene har ingen smak som du kan koke kraft på - her er det skjellmaten som gir fra seg smak. Anonymkode: 3214d...0eb 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå