Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Pannekake i langpanne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal jeg bare helle vanlig pannekakerøre i langpanna og steke den i ovnen?

Skrevet

Litt natron så den ikke blir helt flat og bittelitt mer mel lønner seg - dessuten kan du ta den ut etter en stund og ha på blåbær og litt melis eller sukker slik at det blir varmt sammen med pannekaka. Godt!

Skrevet

ehh.. hva bruker man det til hvorfor lager man en stor istedenfor mange mindre?

*aline eeeelsker pannekaker men har aldri hørt om dette*

Skrevet
Litt natron så den ikke blir helt flat og bittelitt mer mel lønner seg - dessuten kan du ta den ut etter en stund og ha på blåbær og litt melis eller sukker slik at det blir varmt sammen med pannekaka. Godt!

Mmm!!! Takk! :sikle:

Skrevet
ehh.. hva bruker man det til hvorfor lager man en stor istedenfor mange mindre?  

*aline eeeelsker pannekaker men har aldri hørt om dette*

lettvint aline - mindre steking

Skrevet

Eller man kan puttet oppi stekt baconbiter og så blir det fleskepannekake!

namnamnam. Nå kom barndomens favoritt middag frem i pannebrasken og serveres til middag her i huset i dag gitt.

Skrevet

lettvint aline - mindre steking

hmm.. har aldri tenkt på det som en mulighet engang jeg.. blir det liksom like godt når det stekes i ovnen? :oops:

Skrevet

hmm.. har aldri tenkt på det som en mulighet engang jeg.. blir det liksom like godt når det stekes i ovnen?  :oops:

BEDRE!!!! NAMENAM!

Om du ikke har forsøkt dette anbefales det på det sterkeste!!!

Skrevet

hmm.. men må man snu den da? eller trenger man ikke det når den er i ovnen? (aline er GRØNN på matlaging....)

og dersom jeg f.eks vil ha en grovere pannekake og bruke grovere mel, hva slags mel og hvordan forhold bør jeg ha om jeg både skal ha grovere mel + i langpanne?

Gjest Anonymous
Skrevet

Dette hørtes godt ut!

Hva slags temperatur og hvor lenge steker dere?

Skrevet

hmm

Ikkje for å være stygg men vist du elskar pannekake så må du ikkje finne på å lage noko slikt... det kan ikkje sammenlignast med vanlege gode fleske pannekaker med blåbær :-)

Skrevet

Om du tar å lager vanelig pannekake røre med litt smør i har det i en ildfastform eller lang panne.

tar der etter pølse ,becon eller bogskinke litt revet ost og hakket purreløk og strør over.

Steker det i ovnen på 175 grader i ca 15-20 min så får du en kjemmpe god kvelds eller lettvindt middag :)

Skrevet
... det kan ikkje sammenlignast med vanlege gode fleske pannekaker med blåbær :-)

Har aldri laget pannekake på denne måten, og har heller ikke tenkt over at det går ann. Ikke høres det særlig fristende ut heller...

Skrevet

Åjo! Det der skal prøves i dag! En litt grovere variant med pølse og purre, kanskje.

Åh... ble sulten nå, jeg...

Skrevet

Pannekake med pølse og purre.....? :o

Hmmm fristet ikke så veldig nei............

Annonse
Skrevet
Eller man kan puttet oppi stekt baconbiter og så blir det fleskepannekake!

namnamnam. Nå kom barndomens favoritt middag frem i pannebrasken og serveres til middag her i huset i dag gitt.

:Nikke: det er kjempegodt :sikle:
Skrevet

fleskepannekake og bacon på pannekaka er jeg med på, men purre og pølse..... da blir det jo ikke pannekake lenger.... eller?

Skrevet

Eller gå for mitt originalforslag - ta på hele blåbær og et lett dryss med melis.. det er dødsgodt! (jeg tar i en teskje natron også fordi det får den til å bli litt luftig)

Skrevet

Bare ikke glem at håndtaket på panna er varmt når det kommer ut fra ovnen.. *lærte på den vansklige måten :oops: *

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...