Gå til innhold

Pannekake i langpanne


søndagsengel?

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Litt natron så den ikke blir helt flat og bittelitt mer mel lønner seg - dessuten kan du ta den ut etter en stund og ha på blåbær og litt melis eller sukker slik at det blir varmt sammen med pannekaka. Godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ehh.. hva bruker man det til hvorfor lager man en stor istedenfor mange mindre?

*aline eeeelsker pannekaker men har aldri hørt om dette*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt natron så den ikke blir helt flat og bittelitt mer mel lønner seg - dessuten kan du ta den ut etter en stund og ha på blåbær og litt melis eller sukker slik at det blir varmt sammen med pannekaka. Godt!

Mmm!!! Takk! :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ehh.. hva bruker man det til hvorfor lager man en stor istedenfor mange mindre?  

*aline eeeelsker pannekaker men har aldri hørt om dette*

lettvint aline - mindre steking

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller man kan puttet oppi stekt baconbiter og så blir det fleskepannekake!

namnamnam. Nå kom barndomens favoritt middag frem i pannebrasken og serveres til middag her i huset i dag gitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

lettvint aline - mindre steking

hmm.. har aldri tenkt på det som en mulighet engang jeg.. blir det liksom like godt når det stekes i ovnen? :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm.. har aldri tenkt på det som en mulighet engang jeg.. blir det liksom like godt når det stekes i ovnen?  :oops:

BEDRE!!!! NAMENAM!

Om du ikke har forsøkt dette anbefales det på det sterkeste!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm.. men må man snu den da? eller trenger man ikke det når den er i ovnen? (aline er GRØNN på matlaging....)

og dersom jeg f.eks vil ha en grovere pannekake og bruke grovere mel, hva slags mel og hvordan forhold bør jeg ha om jeg både skal ha grovere mel + i langpanne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm

Ikkje for å være stygg men vist du elskar pannekake så må du ikkje finne på å lage noko slikt... det kan ikkje sammenlignast med vanlege gode fleske pannekaker med blåbær :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du tar å lager vanelig pannekake røre med litt smør i har det i en ildfastform eller lang panne.

tar der etter pølse ,becon eller bogskinke litt revet ost og hakket purreløk og strør over.

Steker det i ovnen på 175 grader i ca 15-20 min så får du en kjemmpe god kvelds eller lettvindt middag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

... det kan ikkje sammenlignast med vanlege gode fleske pannekaker med blåbær :-)

Har aldri laget pannekake på denne måten, og har heller ikke tenkt over at det går ann. Ikke høres det særlig fristende ut heller...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Eller man kan puttet oppi stekt baconbiter og så blir det fleskepannekake!

namnamnam. Nå kom barndomens favoritt middag frem i pannebrasken og serveres til middag her i huset i dag gitt.

:Nikke: det er kjempegodt :sikle:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

fleskepannekake og bacon på pannekaka er jeg med på, men purre og pølse..... da blir det jo ikke pannekake lenger.... eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller gå for mitt originalforslag - ta på hele blåbær og et lett dryss med melis.. det er dødsgodt! (jeg tar i en teskje natron også fordi det får den til å bli litt luftig)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...