JDT Skrevet 16. august 2016 #1 Skrevet 16. august 2016 Laget Budapest full,noe Ala kvæfjordkaken.har alltid hatt problemer med kremen som aldri stivner.pisket kremen med sukker og la den i kjøleskapet med engang,men den renner.. blir jo ikke noe godt å smøre den utover bunnen for den er så bannere. Hva har jeg gjort feil? Altså,den er stiv når den er ferdigpisket, Men etter n stund er den ikke det lenger. Og går det Ann å redde den allerede rennende kremen min??
AnonymBruker Skrevet 16. august 2016 #2 Skrevet 16. august 2016 Snakker vi om vanlig fløtekrem av pisket kremfløte? Pisker du den for mye, så den skiller seg? Eller pisker du for lite, så den er for tynn? Hemmeligheten er å piske akkurat passe, så den holder fasongen men fremdeles er myk og smidig. Dessuten er det ikke noe poeng å piske den på forhånd og la den stå, den er ferdig når den er ferdig pisket og skal ikke stivne noe mer da. Selv om den for så vidt kan sette seg litt om den står har den alltid best konsistens når den er nypisket. Om det går an å redde rennende krem kommer helt an på hvorfor den er rennende. Er den pisket for lite kan det tenkes det går å redde den. Er den pisket for mye så den er kornete er det ikke håp, da er veien kort til hjemmelaget smør. Et tips for å få til krem lettere (spesielt viktig på varme dager) er å ta fløten ut av kjøleskapet helt i siste liten så den er så kald som mulig, og å i tillegg bruke kald bolle og kald visp. Sett gjerne bolle og visp også i kjøleskapet en stund før du skal vispe kremen. Anonymkode: 2a8a4...6dc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå