Gå til innhold

Egner Tine Lettere Norvegia seg til gratinering?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eneste gulosten jeg har i kjøleskapet... Så, hva sier dere folkens? Egner den seg eller ikke?

Anonymkode: d2885...301

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Går helt fint. Jeg foretrekker faktisk den, siden resultatet ikke blir like fett som med vanlig Norvegia.

  • Liker 1
Skrevet
Et øyeblikk siden, Thorn skrev:

Går helt fint. Jeg foretrekker faktisk den, siden resultatet ikke blir like fett som med vanlig Norvegia.

Så bra!!! Da setter jeg i gang med kokkeleringa her. Tusen takk :tommelopp:

Anonymkode: d2885...301

Skrevet

Lettost ser ut som du har glemt å ta av plastfolie når du tar den ut av ovnen. Ser tørr og glatt ut. Men smaken er helt fin! 👍🏼

Anonymkode: 6be90...c21

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...