Hectine Skrevet 10. august 2016 #1 Skrevet 10. august 2016 Jeg har nettopp bakt hvetehorn, og brukte rapsolje. Men jeg syns den luktet litt rart, og når horna var ferdigstekte så smakte det veldig olje av dem. Jeg har søkt litt på nett og det står at oljen sikkert er harsk. Jeg husker ikke når den ble kjøpt, men oljen går ut i 2017. Er det noe problem med å spise horna, eller bør jeg kaste dem?
AnonymBruker Skrevet 11. august 2016 #2 Skrevet 11. august 2016 Du blir ikke dårlig av dem, om det er spørsmålet. Så, ja, du kan spise dem. Harsk er ikke bedervet av typen vil-få-magetrøbbel. Men et annet spørsmål er: smaker de godt? Anonymkode: bd8ac...9ee
AnonymBruker Skrevet 12. august 2016 #3 Skrevet 12. august 2016 Det er ikke bare smaken på oljen som er sånn da? Jeg synes absolutt all rapsolje smaker motbydelig, nærmest harskt, uansett hvor fersk den er. Anonymkode: 8609a...20a 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå