Gå til innhold

Bakt horn med harsk rapsolje?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har nettopp bakt hvetehorn, og brukte rapsolje. Men jeg syns den luktet litt rart, og når horna var ferdigstekte så smakte det veldig olje av dem. Jeg har søkt litt på nett og det står at oljen sikkert er harsk. Jeg husker ikke når den ble kjøpt, men oljen går ut i 2017.  Er det noe problem med å spise horna, eller bør jeg kaste dem? :ohmy:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du blir ikke dårlig av dem, om det er spørsmålet. Så, ja, du kan spise dem. Harsk er ikke bedervet av typen vil-få-magetrøbbel.

Men et annet spørsmål er: smaker de godt? 

Anonymkode: bd8ac...9ee

Skrevet

Det er ikke bare smaken på oljen som er sånn da? Jeg synes absolutt all rapsolje smaker motbydelig, nærmest harskt, uansett hvor fersk den er. :P 

Anonymkode: 8609a...20a

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...