AnonymBruker Skrevet 8. august 2016 #1 Skrevet 8. august 2016 Jeg får besøk i helgen og tenkte da at jeg skulle servere posjert egg til frokost. Det står at det skal være eddik i. Hva er grunnen til at denne ingrediensen skal oppi og hvilken type eddik er det jeg skal bruke? Anonymkode: 36c6d...145 1
AnonymBruker Skrevet 8. august 2016 #2 Skrevet 8. august 2016 Det får hviten til å koagulere hurtigere. Vanlig eddik. Anonymkode: b66e5...efa 2
AnonymBruker Skrevet 8. august 2016 #3 Skrevet 8. august 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det får hviten til å koagulere hurtigere. Vanlig eddik. Anonymkode: b66e5...efa Vil ikke det sette smak? Anonymkode: 36c6d...145 1
AnonymBruker Skrevet 8. august 2016 #4 Skrevet 8. august 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Vil ikke det sette smak? Nei. Anonymkode: b66e5...efa 2
AnonymBruker Skrevet 8. august 2016 #6 Skrevet 8. august 2016 28 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sånn her: Anonymkode: b66e5...efa Tusen takk Anonymkode: 36c6d...145
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå