Gå til innhold

Posjert egg - Eddik?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg får besøk i helgen og tenkte da at jeg skulle servere posjert egg til frokost. Det står at det skal være eddik i. Hva er grunnen til at denne ingrediensen skal oppi og hvilken type eddik er det jeg skal bruke?

Anonymkode: 36c6d...145

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det får hviten til å koagulere hurtigere. Vanlig eddik.

Anonymkode: b66e5...efa

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Det får hviten til å koagulere hurtigere. Vanlig eddik.

Anonymkode: b66e5...efa

Vil ikke det sette smak?

Anonymkode: 36c6d...145

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Vil ikke det sette smak?

 

Nei.

Anonymkode: b66e5...efa

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Sånn her: 

idun-eddik-klar.jpg

Anonymkode: b66e5...efa

AnonymBruker
Skrevet
28 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Sånn her: 

idun-eddik-klar.jpg

Anonymkode: b66e5...efa

Tusen takk :blomst:

Anonymkode: 36c6d...145

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...