AnonymBruker Skrevet 31. juli 2016 #1 Skrevet 31. juli 2016 Hei. Begynner snart på jobb igjen etter ferie, og da jeg er på slankern så trenger jeg inspirasjon til matlaging/lunsj Hva kan man lage av sunn mat, som man kan lage på søndag og ha i fryseren og ta ut kvelden før? F.eks. kan man lage en salat og fryse den? Anonymkode: af37e...c0c
Fru Uperfekt Skrevet 31. juli 2016 #2 Skrevet 31. juli 2016 Fryse salat? Du kan jo b.la lage lunsjmuffins, om du tar de ut om morgenen så er de tint til lunsjtider
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2016 #3 Skrevet 31. juli 2016 16 timer siden, AnonymBruker skrev: Hei. Begynner snart på jobb igjen etter ferie, og da jeg er på slankern så trenger jeg inspirasjon til matlaging/lunsj Hva kan man lage av sunn mat, som man kan lage på søndag og ha i fryseren og ta ut kvelden før? F.eks. kan man lage en salat og fryse den? Anonymkode: af37e...c0c Det er kjempemye sunn mat man kan lage og fryse (eller oppbevare i kjøleskapet en 3-4 dager). Om du er ok på engelsk og googler "healthy mealprep" (YouTube og Instagram vil jeg anbefale først) så får du opp inspirasjon i bøtter og spann. Så det er mitt tips. Når det gjelder salat så er ikke det min favoritt når den er tint. Så jeg ville nok heller laget feks 4-7 stk søndagen. Så spiser du en, og tar en til lunsj og en til middag ut onsdagen. Men om du lager feks salat med quinoa, bakte rotgrønnsaker, søtpotet og mais så fryser den helt supert. Det er kun type fersk salatblad, tomat og agurk som ikke (definitivt ikke!) tiner ok. Ellers er absolutt alt av supper (minestrone, tomatsuppe, gresskarsuppe, kyllingsuppe, potetsuppe, tom ka gai etc) gryteretter (lasagne, curry) og pastasauser helt supert etter en tur i fryseren. Pasta tiner litt mushy, men ikke alle har noe imot konsistensen, så dersom mushy pasta ikke plager deg kan du prekoke og fryse pasta med saus. Anonymkode: 9f24f...38e
AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #4 Skrevet 2. august 2016 Den 7/31/2016 at 21.51, AnonymBruker skrev: Det er kjempemye sunn mat man kan lage og fryse (eller oppbevare i kjøleskapet en 3-4 dager). Om du er ok på engelsk og googler "healthy mealprep" (YouTube og Instagram vil jeg anbefale først) så får du opp inspirasjon i bøtter og spann. Så det er mitt tips. Når det gjelder salat så er ikke det min favoritt når den er tint. Så jeg ville nok heller laget feks 4-7 stk søndagen. Så spiser du en, og tar en til lunsj og en til middag ut onsdagen. Men om du lager feks salat med quinoa, bakte rotgrønnsaker, søtpotet og mais så fryser den helt supert. Det er kun type fersk salatblad, tomat og agurk som ikke (definitivt ikke!) tiner ok. Ellers er absolutt alt av supper (minestrone, tomatsuppe, gresskarsuppe, kyllingsuppe, potetsuppe, tom ka gai etc) gryteretter (lasagne, curry) og pastasauser helt supert etter en tur i fryseren. Pasta tiner litt mushy, men ikke alle har noe imot konsistensen, så dersom mushy pasta ikke plager deg kan du prekoke og fryse pasta med saus. Anonymkode: 9f24f...38e Ok , tusen takk for fint svar. Da blir det matlagingsøndager fremover :D Anonymkode: af37e...c0c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå