AnonymBruker Skrevet 30. juli 2016 #1 Skrevet 30. juli 2016 Det finnes jo så mange ulike typer lefser der ute at jeg blir usikker på hva jeg skal velge til lefseruller (med spekeskinke). Jeg liker at de er supermyke og ikke smaker altfor mye potet. Tips? Anonymkode: 5378f...ba6
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2016 #2 Skrevet 30. juli 2016 Jeg bruker tortillas. Anonymkode: cda6d...2fc
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2016 #3 Skrevet 30. juli 2016 Takk for tips, men de er vel ikke særlig myke? Anonymkode: 5378f...ba6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå