AnonymBruker Skrevet 23. juli 2016 #1 Skrevet 23. juli 2016 Sitter her med en rødvin som jeg lurer litt på. Selve korken har litt rødfarge på tuppen, så vinen har trukket litt inn i korken, betyr det da at den er dårlig? Den lukter og smaker bra, tror jeg, men blir litt usikker... Er det sånn at den smaker veldig dårlig hvis den er korket? Er det slik at man helt tydelig merker det? Anonymkode: d7681...912
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2016 #2 Skrevet 24. juli 2016 Det er helt normalt at korken tar litt farge av vinen. Korksmak merker du. Det smaker vondt, og du er ikke i tvil. Anonymkode: 115c4...ef1 3
Dolce Skrevet 25. juli 2016 #3 Skrevet 25. juli 2016 Et godt tips er å lukte på korken, rett etter at du har åpnet flasken. Du har sikkert sett at kelnere gjør det noen ganger når de serverer vin på restauranter. En korket vin smaker vondt, og korken lukter ikke bra. Det er vanskelig å beskrive lukten, men jeg lover deg at du kjenner godt om vinen er dårlig. Forøvrig er det helt normalt at korken har tatt litt farge av vinen.
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2016 #4 Skrevet 25. juli 2016 Når korken lukter muggen kjeller, er vinen korket. Lukt på korken straks du åpner vinen, så kjenner du det fort. Korket vin opplever jeg som veldig "kort" og sur i smaken. Den vanlige smakskurven til vinen blir liksom erstattet av kun sur, tynn smak. Men om jeg får lukte på korken først og kjenner korklukt er det ikke vits i å smake på vinen engang. Korket vin kan returneres til polet, så får du en ny som erstatning. Anonymkode: 7e5eb...e8c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå