Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har prøvd å lage amerikansk gresskarpai? Har dere noen tips eller gode oppskrifter? Kan du bruke vanlig norsk gresskar, eller må det være amerikansk pumpkin?

Skrevet

Pumpkin Pie

250 g hvetemel

ørlite salt

½ ts sukker

100 g rapsolje

1 egg

2 ss epleeddik

3-4 ss kaldt vann

400 g renset gresskarkjøtt

1¼ dl kremfløte

1¼ dl melk

175 g brunt sukker

3 egg

½ ts kanel

ørlite malt ingefær

en knivsodd revet muskat

Bland mel, sukker og salt. Elt inn olje, egg, eddik og isvann. Pakk i plast og la hvile i kjøleskap ½ time. Skjær gresskarkjøttet i små terninger og ha i en kjele med 1 dl vann. Kok opp og legg på lokk. La putre ca 15 minutter. La renne godt av seg. Bland fløte, melk, egg, brunt sukker og krydder. Bland sammen med gresskarkjøtt. Smør en paiform og kjevle ut deigen. Prikk bunnen og hell i fyllet. Stek ved 200 grader i ca 1 time.

Du kan bruke den typen gresskar du ønsker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...