Nusse Skrevet 8. november 2004 #1 Skrevet 8. november 2004 Noen som har prøvd å lage amerikansk gresskarpai? Har dere noen tips eller gode oppskrifter? Kan du bruke vanlig norsk gresskar, eller må det være amerikansk pumpkin?
Arkana Skrevet 8. november 2004 #2 Skrevet 8. november 2004 Pumpkin Pie 250 g hvetemel ørlite salt ½ ts sukker 100 g rapsolje 1 egg 2 ss epleeddik 3-4 ss kaldt vann 400 g renset gresskarkjøtt 1¼ dl kremfløte 1¼ dl melk 175 g brunt sukker 3 egg ½ ts kanel ørlite malt ingefær en knivsodd revet muskat Bland mel, sukker og salt. Elt inn olje, egg, eddik og isvann. Pakk i plast og la hvile i kjøleskap ½ time. Skjær gresskarkjøttet i små terninger og ha i en kjele med 1 dl vann. Kok opp og legg på lokk. La putre ca 15 minutter. La renne godt av seg. Bland fløte, melk, egg, brunt sukker og krydder. Bland sammen med gresskarkjøtt. Smør en paiform og kjevle ut deigen. Prikk bunnen og hell i fyllet. Stek ved 200 grader i ca 1 time. Du kan bruke den typen gresskar du ønsker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå