Gå til innhold

Chili


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har masse chili på planten min, trenger tips til hva jeg kan lage! ikke i matretter, der har jeg kontroll, men tenkte f.eks chiliolje og lignende. noen tips? :)

Anonymkode: faef4...adf

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Chiligele er nydelig på brie. Pent å ha i små glass og gi bort i f.eks vertinnegaver. 

Googlet meg frem til en oppskrift med finhakket chili (og mulig paprika, husker ikke helt), men bitene var ikke så gode å ha i. Så neste gang jeg skal lage det så skal jeg sile ut chilien før jeg har gelen på glass. 

  • Liker 1
Skrevet

Jeg har også en slik plante.

Jeg tok dem av og tørket de i stekeovn til de var helt tørre. Deretter kjørte jeg de i ett kvern og har nå chilikrydder som smaker latterlig godt og gir ett skikkelig kick!

AnonymBruker
Skrevet

Personlig pælmer jeg bare fersk chili rett i frysen. Så kan jeg ta opp og kappe så mye jeg vil ha utover vinteren. Jeg har laget diverse, men... :vetikke: Det mest nyttige er ferdig frosset chili for hånden nårsomhelst. Om du legger chili på kjøkkenbenken så tørker de forresten helt fint og uten problem, så kan du kjøre dem i kjøkkenkvern til chiliflak.

Anonymkode: 3070d...850

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...