AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #1 Skrevet 19. juli 2016 Har over 20 lime i kjøleskapet som jeg lurer på om jeg kan bruke. De har blitt litt myke og har en bittelitt mørkere farge inni enn vanlig, men de smaker det samme. Noen som vet? Anonymkode: 0e576...539
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #2 Skrevet 19. juli 2016 Som alle andre frukter så merker du det når lime må kastes. De råtner nemlig (og da både lukter og smaker de ekkelt). Frem til det tidspunktet blir frukten gradvis mindre god, men den er fint brukbar helt til den råtner. Har du 20 litt-på-kanten lime som fremdeles smaker godt så ville jeg juicet hele gjengen og puttet det du ikke skal bruke her og nå i en isbitform/pose i frysen. Hiv 1-2 isbiter i et glass vann (eller i en drink..) og du har forfriskende vann i mengdevis. Anonymkode: b1cb6...945
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2016 #3 Skrevet 20. juli 2016 Jeg kaster alt når det begynner å få en slags brunlig tone på kjøttet. Dette ser du spesielt godt på sitronen. Anonymkode: 88af0...1be
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå