AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #1 Skrevet 19. juli 2016 Jeg har gjort det med vin mange ganger, men går det bra med bobler? Skjønner jo at den sikkert blir litt ristet og at den må åpnes forsiktig, men kan den eksplodere? Anonymkode: 08fb6...316
Gjest Khloe Skrevet 19. juli 2016 #2 Skrevet 19. juli 2016 Jeg har gjort det et par ganger, og det har gått helt fint begge gangene Men pakk den godt inn i noe mykt, og ta en tett plastpose rundt. Da er du på den sikre siden HVIS det skulle gå galt.
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #3 Skrevet 19. juli 2016 2 timer siden, Khloe skrev: Jeg har gjort det et par ganger, og det har gått helt fint begge gangene Men pakk den godt inn i noe mykt, og ta en tett plastpose rundt. Da er du på den sikre siden HVIS det skulle gå galt. Takk for svar! Anonymkode: 08fb6...316
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #4 Skrevet 19. juli 2016 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har gjort det med vin mange ganger, men går det bra med bobler? Skjønner jo at den sikkert blir litt ristet og at den må åpnes forsiktig, men kan den eksplodere? Anonymkode: 08fb6...316 Den kan ikke eksplodere.Champagneflasker er laget med svært tykt glass, for å tåle et trykk på ca. seks ganger atmosfæretrykket. Dersom trykket inne i flasken skulle nærme seg grensen for hva flasken strukturelt tåler, er det bokstavelig talt en sikkerhetsventil der. Korken er spent fast i flaskeåpningen med en ståltråd og en metallkapsel. Denne strukturen tåler ikke like høyt trykk som flasken, og resultatet av en eventuell (og usannsynlig) trykkstigning vil presse korken ut av flasken før flasken kan eksplodere. Det skal ekstremt mye til før det skjer også. På grunn av den solide flasken og det høye trykket på innsiden tåler champagneflasker også mye mer enn vinflasker uten å knuse. Anonymkode: 4c6e9...990 1
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #5 Skrevet 19. juli 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Den kan ikke eksplodere.Champagneflasker er laget med svært tykt glass, for å tåle et trykk på ca. seks ganger atmosfæretrykket. Dersom trykket inne i flasken skulle nærme seg grensen for hva flasken strukturelt tåler, er det bokstavelig talt en sikkerhetsventil der. Korken er spent fast i flaskeåpningen med en ståltråd og en metallkapsel. Denne strukturen tåler ikke like høyt trykk som flasken, og resultatet av en eventuell (og usannsynlig) trykkstigning vil presse korken ut av flasken før flasken kan eksplodere. Det skal ekstremt mye til før det skjer også. På grunn av den solide flasken og det høye trykket på innsiden tåler champagneflasker også mye mer enn vinflasker uten å knuse. Anonymkode: 4c6e9...990 Tusen takk for at du tok deg tid til et informativt svar! Anonymkode: 08fb6...316
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2016 #6 Skrevet 19. juli 2016 Se pkt #3. Du kan bli erstatningsansvarlig for andre sine kofferter om flasken knuses. Jeg hadde ikke tatt denne sjansen. http://m.dinside.no/933967/6-ting-du-ikke-bor-pakke-i-kofferten Anonymkode: 1a339...efd
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2016 #7 Skrevet 20. juli 2016 Nå er jeg hjemme med alle mine flasker Det gikk kjempefint, kommer nok til å gjøre det igjen. Sykt mye bedre utvalg og priser i Frankrike enn på flyplassen. TS Anonymkode: 08fb6...316 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå