AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #21 Skrevet 14. juli 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Om du tar med kake hver torsdag, så ja. Anonymkode: 95dc7...2be Kake kan jeg godt ta med - OP Anonymkode: f9f86...206
Gjest Sly Skrevet 14. juli 2016 #22 Skrevet 14. juli 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Selvfølgelig, men da setter man ikke fram til seg selv og f.eks 9/10 av andre.. Da lager man til seg selv da, og gjerne tar med til sin egen pult. Settes det fram på felles bord er det til alle rundt bordet. Anonymkode: f9f86...206 Ja vel, da her dere et annet lunsjopplegg enn vi har. Her har alle med egen mat. Bortsett fra disse vaflene da...
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #23 Skrevet 14. juli 2016 1 minutt siden, Jørild skrev: Men da trenger de jo heller ikke spise eggerøre. Hvorfor ikke? Om det blir satt frem på bordet er det jo til fellesskapet... Laget av noen som VILLE LAGE eggerøre.. Helt tullete at det å spise eggerøre skal bety at man skal lage eggerøre... Den som vil lage eggerøre, den lager eggerøre.. Men ikke klag over at noen spiser eggerøre men kanskje ikke er interessert i å lage eggerøre... Anonymkode: f9f86...206 1
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #24 Skrevet 14. juli 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Kake kan jeg godt ta med - OP Anonymkode: f9f86...206 Så hvorfor kan du ikke lage eggerøre? Det tar jo maks 10 minutter, med mindre dere er ekstremt mange som skal spise, slik at du må lage i flere omganger? Anonymkode: bafee...940 1
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #25 Skrevet 14. juli 2016 Et øyeblikk siden, Sly skrev: Ja vel, da her dere et annet lunsjopplegg enn vi har. Her har alle med egen mat. Bortsett fra disse vaflene da... De samme som fant på dette eggerøre-greiene er de samme som går på butikken og handler, vi trekkes 300,- i måneden for dette. Men da burde jo egentlig alle som spiser lunsj også dele på handlingen da, etter samme prinsipp, men slik er det jo ikke... Anonymkode: f9f86...206
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #26 Skrevet 14. juli 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Så hvorfor kan du ikke lage eggerøre? Det tar jo maks 10 minutter, med mindre dere er ekstremt mange som skal spise, slik at du må lage i flere omganger? Anonymkode: bafee...940 10 minutter? Heh, din eggerøre er tørr skjønner jeg.. Eggerøre skal lages på svaak varme, og tar opptil 30 minutter å lage.. " – Med svak varme har du full kontroll, og det kan godt ta en snau halvtime å lage eggerøre. Eggerøre er slowfood! Når du merker at blandingen begynner å sette seg, må du røre og skrape, igjen og igjen, med kjærlighet og tålmodighet, sier Engdahl. " http://www.dn.no/smak/2016/07/12/1527/Frokostserien/-alle-lager-eggerre-feil Anonymkode: f9f86...206
Alice123 Skrevet 14. juli 2016 #27 Skrevet 14. juli 2016 Om de på jobben din har et eggerøresystem som går bra rundtgang, så må du enten være med på rulleringa eller la være å spise eggerøre. 11
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #28 Skrevet 14. juli 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: 10 minutter? Heh, din eggerøre er tørr skjønner jeg.. Eggerøre skal lages på svaak varme, og tar opptil 30 minutter å lage.. " – Med svak varme har du full kontroll, og det kan godt ta en snau halvtime å lage eggerøre. Eggerøre er slowfood! Når du merker at blandingen begynner å sette seg, må du røre og skrape, igjen og igjen, med kjærlighet og tålmodighet, sier Engdahl. " http://www.dn.no/smak/2016/07/12/1527/Frokostserien/-alle-lager-eggerre-feil Anonymkode: f9f86...206 Jeg lager eggerøren på svak varme, det tar fortsatt ikke en halvtime. Jeg har også spist mye tør eggerører, så jeg vet godt hvordan den ikke skal smake. Jeg tviler også på at TS' kollegaer bruker en halvtime på den eggerøren. Anonymkode: bafee...940 8
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #29 Skrevet 14. juli 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg lager eggerøren på svak varme, det tar fortsatt ikke en halvtime. Jeg har også spist mye tør eggerører, så jeg vet godt hvordan den ikke skal smake. Jeg tviler også på at TS' kollegaer bruker en halvtime på den eggerøren. Anonymkode: bafee...940 De bruker ikke en halvtime nei, jeg lager kun eggerøre sousvide Anonymkode: f9f86...206
Cleopatra. Skrevet 14. juli 2016 #30 Skrevet 14. juli 2016 Jeg trodde først dette omhandlet at du ikke spiste eggerøre og derfor ikke ville bidra med å lage; noe som hadde vært forståelig. Men spiser du, lager du selvsagt når det er din tur 8
Akacia Skrevet 14. juli 2016 #31 Skrevet 14. juli 2016 Det jeg ikke forstår er at du mener at når man først lager så kan man lage nok til alle. Den tankegangen er jeg enig i når det ikke er et fast opplegg, men dette er hver uke! Det tar lengre tid å lage eggerøre til flere personer enn kun seg selv, hvorfor er det da selvsagt at denne personen skal gidde å bruke ekstra tid på å lage mat til noen som ikke vil bruke tid på det selv? Hvis du ikke ønsker å bidra så burde du la være å spise eggerøre, punktum. 7
Sirah Skrevet 14. juli 2016 #32 Skrevet 14. juli 2016 Jeg ser ikke problemet. Det er en dag innimellom hvor du må bruke maks 30 min på å stå og skrape i en panne. Jeg hadde med glede laget eggerøre til fellesskapet dersom dette var noe som ble satt pris på. Litt kan man gi og ta så lenge det ikke er snakk om daglig. 6
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #33 Skrevet 14. juli 2016 1 minutt siden, Fireball skrev: Jeg trodde først dette omhandlet at du ikke spiste eggerøre og derfor ikke ville bidra med å lage; noe som hadde vært forståelig. Men spiser du, lager du selvsagt når det er din tur Jeg mener at det å spise noe som er tilgjengelig på bordet ikke skal utløse noen "lage-eggerøre-plikt" .. Det er den/de som har lyst på som skal lage. - OP Anonymkode: f9f86...206
Alice123 Skrevet 14. juli 2016 #34 Skrevet 14. juli 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Jeg mener at det å spise noe som er tilgjengelig på bordet ikke skal utløse noen "lage-eggerøre-plikt" .. Det er den/de som har lyst på som skal lage. - OP Anonymkode: f9f86...206 Eggerøren er for de som deltar på rulleringen, ikke for de som ikke deltar. 6
Cleopatra. Skrevet 14. juli 2016 #35 Skrevet 14. juli 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Jeg mener at det å spise noe som er tilgjengelig på bordet ikke skal utløse noen "lage-eggerøre-plikt" .. Det er den/de som har lyst på som skal lage. - OP Anonymkode: f9f86...206 Ja og du har jo lyst på når du forsyner deg? Eller ser du ikke den? 8
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #36 Skrevet 14. juli 2016 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: De bruker ikke en halvtime nei, jeg lager kun eggerøre sousvide Anonymkode: f9f86...206 Det er jo den kjipeste varianten. Ingen skorpe Anonymkode: 922f7...ba9
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #37 Skrevet 14. juli 2016 Må du lage en konflikt da og hevde din rett ? Har du så lyst på eggerøre at du ikke kan la den være? Er den verdt en konflikt ? Du spurte og flertallet her mener: lag, om du spiser. De på jobben din syns vel det samme siden du spør. Så da får du bestemme deg for hva det er verdt for deg å fronte det motsatte. Må være spesielt god den eggerøre spør du meg som er verdt en konflikt i jobbmiljø du skal være i hver dag. Anonymkode: 71a36...b5d 8
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #38 Skrevet 14. juli 2016 9 minutter siden, Fireball skrev: Ja og du har jo lyst på når du forsyner deg? Eller ser du ikke den? Nei, det er ingen slik sammenheng. Det å forsyne seg av noe som står på bordet, og det å lage noe for å sette på bordet er forskjellige ting. sistnevnte gjøres fordi man har lyst på det, mens førstnevnte gjøres fordi det er tilgjengelig på bordet. Hvis personen bak sistnevnte ikke ønsker førstnevnte, får evdkommende la være å sette fram på bordet, eller bare la være å lage til å begynne med. Denne utradisjonen har dessverre tatt over for "pølsetorsdag", noe som burde gjeninnføres. Anonymkode: f9f86...206
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #39 Skrevet 14. juli 2016 Sånn i tillegg, jeg antar at med en slik lunsjordning så er det noen som har ansvar for handling, dekke opp og rydde vekk og vaske opp? Om noen ikke er ansatt for å gjøre det, så antar jeg disse oppgavene også går på rundgang? Jeg er enig med de som mener at vil man ha så bør man også bidra. Hvis ikke får de som lager eggerøre lage til seg selv uten plikt til å lage til alle. I mine unge studiedager hadde jeg forresten en slik jobb der jeg var lunsjansvarlig for en liten bedrift. Jeg bare kom og fikset lunsj til alle, dekket opp og ryddet unna etterpå. Var det ytret ønske om eggerøre laget jeg det også, men ikke til alle, kun til de som faktisk hadde bestilt det! Anonymkode: 5e6ea...59a
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2016 #40 Skrevet 14. juli 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Sånn i tillegg, jeg antar at med en slik lunsjordning så er det noen som har ansvar for handling, dekke opp og rydde vekk og vaske opp? Om noen ikke er ansatt for å gjøre det, så antar jeg disse oppgavene også går på rundgang? Jeg er enig med de som mener at vil man ha så bør man også bidra. Hvis ikke får de som lager eggerøre lage til seg selv uten plikt til å lage til alle. Anonymkode: 5e6ea...59a Stemmer, denne lunsjmafian som har funnet på dette med eggerøre er vedkommende som normalt handler og dekker på. Ta av bordet og sette inn i oppvaskmaskin gjør vi selv. Men med logikken rundt eggerøre skal handling/pådekking også gå på rundgang, siden man tar del i lunsjspisingen. Med samme logikk bør pådekkingen også gå på rundgang. Anonymkode: f9f86...206
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå