Gå til innhold

Trolldeig


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Noen som har oppskrift på trolldeig?

Og hvor lenge skal den stekes og på hvor sterk varme?`

Trenger tips generellt sett om hvordan man behandler trolldeig og det man lager for at det skal bli så pent som mulig og varig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker 1/3 salt 2/3 mel. Vann etter behov slik at du får en fin og smidig deig. Deigen er best å bruke med en gang, men har du den i plastpose holder den lenge. Da kan det være greit å rulle inn litt nytt mel for at deigen ikke skal bli klissete.

Når jeg jobber med trolldeig har jeg alltid deigen i pose slik at den holder seg våt, og så tar jeg ut klumper med deig etter behov.

Noe annet du lurte på? Er nemlig trolldeigfrelst!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt avhenging av hvor mye deig du vil ha. Vil du ha mye deig, tar du 9 dl hvetemel og 3 dl salt. Og sper på med vann. Vil du ha mindre deig tar du 6 dl hvetemel og 2 dl salt. Forstår du nå? :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...