Gjest Anonymous Skrevet 8. november 2004 #1 Skrevet 8. november 2004 Noen som har oppskrift på trolldeig? Og hvor lenge skal den stekes og på hvor sterk varme?` Trenger tips generellt sett om hvordan man behandler trolldeig og det man lager for at det skal bli så pent som mulig og varig
Arwen Skrevet 8. november 2004 #2 Skrevet 8. november 2004 Et kjapt søk http://www.aktivioslo.no/trolldeig.html
Imax Skrevet 8. november 2004 #3 Skrevet 8. november 2004 Jeg bruker 1/3 salt 2/3 mel. Vann etter behov slik at du får en fin og smidig deig. Deigen er best å bruke med en gang, men har du den i plastpose holder den lenge. Da kan det være greit å rulle inn litt nytt mel for at deigen ikke skal bli klissete. Når jeg jobber med trolldeig har jeg alltid deigen i pose slik at den holder seg våt, og så tar jeg ut klumper med deig etter behov. Noe annet du lurte på? Er nemlig trolldeigfrelst!
alisia4 Skrevet 9. november 2004 #4 Skrevet 9. november 2004 Arwen: :-? :oops: sKjønte ikke den oppskriften jeg. Har du mer eksakte og andre mål enn det?
Imax Skrevet 9. november 2004 #5 Skrevet 9. november 2004 Litt avhenging av hvor mye deig du vil ha. Vil du ha mye deig, tar du 9 dl hvetemel og 3 dl salt. Og sper på med vann. Vil du ha mindre deig tar du 6 dl hvetemel og 2 dl salt. Forstår du nå?
Gjest Lea Skrevet 10. november 2004 #7 Skrevet 10. november 2004 Jeg har lagt inn en artikkel i Magasinet om trolldeig. http://ez.kvinneguiden.no/article/articlev...eview/415/1/46/ Der står i alle fall min oppskrift og noen ideer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå