Anita Ros Skrevet 12. juli 2016 #1 Skrevet 12. juli 2016 Hei! Jeg har en veldig god kake oppskrift. I kake oppskriften står det at jeg skal bruke 24cm rund springform, jeg har akkurat nå kun 26cm form. Må jeg doble oppskriften for å få den like høy?
Stars Skrevet 12. juli 2016 #2 Skrevet 12. juli 2016 Nei, du må ikke doble oppskriften, da vil den bli mye høyere. Jeg hadde sannsynligvis bare lagd den i 26 cm formen, og godtatt at den ble litt lavere. Evt. så hadde jeg gjort litt om på oppskriften; lagt til ett egg og regnet ut hvor mye som trengs av de andre ingrediensene. Vær obs på at steke tid kan bli litt annerledes med større form eller mer kakerøre.
♥Missy♥ Skrevet 12. juli 2016 #3 Skrevet 12. juli 2016 Nei, det er snakk om 2 cm i forskjell...tror det går fint:)
Atea Skrevet 13. juli 2016 #5 Skrevet 13. juli 2016 (endret) 17 timer siden, Anita Ros skrev: Hei! Jeg har en veldig god kake oppskrift. I kake oppskriften står det at jeg skal bruke 24cm rund springform, jeg har akkurat nå kun 26cm form. Må jeg doble oppskriften for å få den like høy? Kort ned steketiden med cirka ti minutter, følg med på slutten av i alle fall de siste tjue minuttene. Hvilken kake er det? Den vil ikke bli så høy, men hvis du kjenner komfyren og slår ned litt på varmen og forlenger steketiden, da skal du ikke se bort fra at den blir like høy. Endret 13. juli 2016 av Atea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå